Realme-smartphone med pop-up-kamera retad i ny video

Realme X nya teaser belyser 48MP primÀr bakre kamera före lanseringen den 15 maj

“Realme pop-up-kameratelefonen kommer sannolikt att gĂ„ med av Realme 3 Pro nĂ€r företaget gĂ„r in pĂ„ den kinesiska marknaden”

Efter att ha inrÀttat en stor anvÀndarbas i Indien Àr Realme redo att debutera i moderbolaget OPPO: s hemmark, Kina. Nyligen sÄgs tvÄ smartphones med modellnummer RMX1851 och RMX1901 pÄ webbplatsen för Kinas telekommyndighet TENAA. Medan den förra Àr Realme 3 Pro, verkar den senare vara en helt ny telefon. Realme har nu drivit ut en ny video i Kina, som ger en glimt av vad som verkar vara RMX1901.

Den fÀngslande videosÄngen visar en grupp ungdomar som anvÀnder den mystiska smarttelefonen pÄ ett antal sÀtt. Vi kan se att telefonen har nÀstan inga ramar runt förutom en lite tjock haka. UngefÀr 22 sekunder in i videon kan vi se att selfie-kameran lyfter upp frÄn toppen nÀr skÄdespelaren vÀxlar pÄ selfie-lÀget. Videon visar ocksÄ 3,5 mm ljuduttag pÄ toppen och flera ramar med en skÀrm i tydlig vy. Enligt TENAA-listan spekuleras smarttelefonen med en stor 6,5-tums skÀrm med förmodligen full HD + skÀrmupplösning. FrÄn utseendet i vyn kan vi ocksÄ förvÀnta oss ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp norr om 90 procent.

Realme pop-up kameratelefon

Medan videon ger en flyktig glimt av baksidan av handenheten, kan ingenting göras ur den. TENAA-listan pÄ smarttelefonen hade renderingen av bakpanelen. Vi kunde se att smarttelefonen kommer att ha en lutningsfÀrg och dubbel kameramodul pÄ baksidan. Vidare Ätföljdes kameran av AI Camera-mÀrke, sÄ vi kan förvÀnta oss AI-stödda funktioner. Bakpanelen hade ingen fingeravtrycksscanner, vilket innebÀr att den sannolikt kommer att ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. Om det Àr det senare kan vi förvÀnta oss att skÀrmen Àr en OLED-panel. TENAA-listan avslöjade ocksÄ att smarttelefonen kommer att ha ett 3.680mAh-batteri.

FrÄn och med nu Àr information om den hÀr smarttelefonen ganska knapp och lanseringens tidslinje Àr inte kÀnd ocksÄ. Vi kommer att fÄ veta mer de nÀrmaste dagarna, sÄ hÄll dig uppdaterad.