Realme startar exklusiva offlinevarumÀrkesbutiker senare i Är i hela Indien

Realme startar exklusiva offlinevarumÀrkesbutiker senare i Är i hela Indien

“Kunderna kan gĂ„ till en Realme offlinebutik och uppleva produkterna innan de köper”

Realme, tidigare ett undermÀrke av OPPO, har en enorm online-nÀrvaro i landet. Det Àr förvÄnande att veta att varumÀrket har vunnit sÄ mycket popularitet bara Ätta mÄnader. Medan företaget har en massiv nÀrvaro online Àr det inte lÀtt tillgÀngligt offline. För nÀrvarande kan kunder gÄ till en Reliance Digital eller My Jio-butik och köpa en Realme-smartphone, men företaget vill nu tÀcka mer mark offline.

Madhav Sheth, VD, Realme India, uppgav nyligen att företaget planerar att öppna exklusiva offlinebutiker i landet. Dessa butiker skulle tillÄta köpare att uppleva smarttelefonen och tillbehör. Realme planerar att starta dessa butiker under andra halvÄret 2019. Det kommer ocksÄ att samarbeta med ytterligare 20 000 butiker med flera varumÀrken för att sÀlja sina enheter i över 150 stÀder. Han sade ocksÄ:

”Med de nya offlinebutikerna skulle vi utöka vĂ„ra försĂ€ljningskanaler för att nĂ„ vĂ„ra offline-kunder i alla regioner. Detta Ă€r förlĂ€ngningen av vĂ„r försĂ€ljningsstrategi och det ultimata mĂ„let “Realme for Every Indian”. ”

Realme kommer ocksÄ att tillkÀnnage nya enheter och tillbehör i Är. De nya smartphonesna kan kallas Realme 3 och Realme A1, enligt de senaste rapporterna. Företaget har lyckats sÀlja över 4 miljoner smartphones pÄ bara Ätta mÄnader. Enligt en undersökning av Counterpoint Research hade Realme 8 procent av smarttelefonmarknaden i Indien under Q4 2018. Företaget sÄg en 600-procentig ökning av smarttelefontransporter jÀmfört med föregÄende kvartal juli-augusti.

Realme U1 Fiery Gold 06

FrÄn och med nu Àr Realme ett oberoende varumÀrke och har tvÄ FoU-anlÀggningar, en i Hyderabad och en i Kina. Den har en tillverkningsanlÀggning i Greater Noida, som kan producera cirka 80 miljoner enheter om Äret. Detta Àr en ny anlÀggning och har nyligen startat sin verksamhet. Företaget började precis sÀlja Realme C1 2019-varianten i Indien.

Realme 1-smarttelefonen slÀpptes i maj förra Äret och pÄ mindre Àn ett Är har företaget lanserat flera fler enheter, den senaste Àr Realme U1. VarumÀrket konkurrerar med andra kinesiska tillverkare som Xiaomi, OPPO, Honor och Vivo.