Realme startar exklusiva offlinevarumärkesbutiker senare i år i hela Indien

Realme startar exklusiva offlinevarumärkesbutiker senare i år i hela Indien

“Kunderna kan g√• till en Realme offlinebutik och uppleva produkterna innan de k√∂per”

Realme, tidigare ett undermärke av OPPO, har en enorm online-närvaro i landet. Det är förvånande att veta att varumärket har vunnit så mycket popularitet bara åtta månader. Medan företaget har en massiv närvaro online är det inte lätt tillgängligt offline. För närvarande kan kunder gå till en Reliance Digital eller My Jio-butik och köpa en Realme-smartphone, men företaget vill nu täcka mer mark offline.

Madhav Sheth, VD, Realme India, uppgav nyligen att företaget planerar att öppna exklusiva offlinebutiker i landet. Dessa butiker skulle tillåta köpare att uppleva smarttelefonen och tillbehör. Realme planerar att starta dessa butiker under andra halvåret 2019. Det kommer också att samarbeta med ytterligare 20 000 butiker med flera varumärken för att sälja sina enheter i över 150 städer. Han sade också:

‚ÄĚMed de nya offlinebutikerna skulle vi ut√∂ka v√•ra f√∂rs√§ljningskanaler f√∂r att n√• v√•ra offline-kunder i alla regioner. Detta √§r f√∂rl√§ngningen av v√•r f√∂rs√§ljningsstrategi och det ultimata m√•let “Realme for Every Indian”. ‚ÄĚ

Realme kommer också att tillkännage nya enheter och tillbehör i år. De nya smartphonesna kan kallas Realme 3 och Realme A1, enligt de senaste rapporterna. Företaget har lyckats sälja över 4 miljoner smartphones på bara åtta månader. Enligt en undersökning av Counterpoint Research hade Realme 8 procent av smarttelefonmarknaden i Indien under Q4 2018. Företaget såg en 600-procentig ökning av smarttelefontransporter jämfört med föregående kvartal juli-augusti.

Realme U1 Fiery Gold 06

Från och med nu är Realme ett oberoende varumärke och har två FoU-anläggningar, en i Hyderabad och en i Kina. Den har en tillverkningsanläggning i Greater Noida, som kan producera cirka 80 miljoner enheter om året. Detta är en ny anläggning och har nyligen startat sin verksamhet. Företaget började precis sälja Realme C1 2019-varianten i Indien.

Realme 1-smarttelefonen släpptes i maj förra året och på mindre än ett år har företaget lanserat flera fler enheter, den senaste är Realme U1. Varumärket konkurrerar med andra kinesiska tillverkare som Xiaomi, OPPO, Honor och Vivo.