Realme-telefon med 64MP-kamera retad, kommer att starta i Indien först

Realme-telefon med 64MP-kamera retad, kommer att starta i Indien först

“Bortsett frĂ„n de ryktade 64MP-telefonerna frĂ„n Samsung och Xiaomi, arbetar Realme ocksĂ„ pĂ„ en liknande smartphone”

NĂ„gra rapporter i det förflutna har föreslagit att Samsung Galaxy A70S och Xiaomi Mi MIX 4 kommer att vara bland de första smartphonesna som pryder en 64MP Samsung Bright GW1-sensor. Även om inget av dessa mĂ€rken har bekrĂ€ftat förekomsten av en sĂ„dan telefon frĂ„n dem, har Realme just meddelat att de arbetar pĂ„ en enhet med en 64MP primĂ€r kamera. Dessutom kommer det att lanseras i Indien först före varumĂ€rkets hemmamarknad Kina och andra lĂ€nder dĂ€r det verkar.

Arbetar med den nya premiummördaren! Vi presenterar vĂ€rldens första smarttelefonkamera med 64MP GW1 största 1 / 1,72 ″-sensor och mega 1,6 ”m pixel med fantastiska klara bilder i svagt ljus ocksĂ„. RT om du vill se fler “knockout” -skott. #DareToLeap pic.twitter.com/D54xNFdaVm

– Madhav 5G (@ MadhavSheth1) 24 juni 2019

Realme VD Madhav Sheth har delat ett foto som tagits frĂ„n sin 64MP primĂ€ra kamera-toting smartphone. Sheth har avslöjat att varumĂ€rkets telefon kommer att ha Samsung Bright GW1-sensor, som presenterades förra mĂ„naden. Smarttelefonen kommer att ha en 1 / 1,72-tums sensor och mega 1,6 ”m pixelskytt som spioneras för att leverera “Fantastiska klara bilder i svagt ljus ocksĂ„.” Framför allt bekrĂ€ftade det foto som delades av verkstĂ€llande direktören att telefonen kommer att ha fyra kameror pĂ„ baksidan.

Det Àr vÀrt att nÀmna att Sheth har avslöjat att dess 64MP kameratelefon kommer att lanseras i Indien först. TyvÀrr har inga andra detaljer om smarttelefonen delats av företagsledaren.

NÀr vi pratar om Samsungs nya Bright GW1-sensor erbjuder den den högsta upplösningen hittills för en smarttelefonkamera. Sensorn anvÀnder Pixel-sammanslagning av Tetracell-teknik och remosaikalgoritm för att leverera 16Mp-foton i svagt ljus och 64MP-bilder under ljusare förhÄllanden. Den nya kameratekniken har Super PD, som Àr varumÀrkets högpresterande autofokusteknik för fasdetektering. Den hÀr kameran kan erbjuda HDR i realtid pÄ upp till 100 decibel och full HD-videoinspelning med 480 bilder per sekund för smidiga filmiska slow-mo-videor. Sensorn Àr ocksÄ utrustad med en Dual Conversion Gain (DCG) som omvandlar det mottagna ljuset till en elektronisk signal baserat pÄ miljöbelysningen.

Realme förvÀntas avslöja mer information om sin första 64MP primÀra kamera-toting smartphone inom en snar framtid, sÄ hÄll ögonen öppna för 91mobiler för regelbundna uppdateringar.