Realme U1 får en prissänkning, börjar nu på 10 999 Rs

Realme U1 får en prissänkning, börjar nu på 10 999 Rs

“Tidigare OPPO-√§gda, Realme g√∂r det mycket bra i Indien och dess senaste enhet har just f√•tt en priss√§nkning”

Realme U1 är en budgetsmartphone från det tidigare OPPO-ägda varumärket Realme och har visat sig vara en ganska framgångsrik enhet i Indien. Telefonen började säljas i december förra året till ett startpris på 11999 Rs. Nu har företaget just meddelat att Realme U1 har fått en prissänkning och kommer att säljas till ett startpris på Rs 10,999. Prissänkningen gör telefonen till en ännu bättre affär än tidigare.

Realme U1 prissänkning i Indien

Som nämnts tidigare säljs nu Realme U1-basvarianten med 3 GB RAM och 32 GB intern lagring till 10 999 Rs. Den högre modellen med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme är nu prissatt till 13 499 Rs, men den fanns inte i lager när detta skrivs.

DyUpxi3VAAATmxG

Prissänkningen är redan live på Amazon Indien och bör vara tillgänglig på Realmes officiella webbplats och via offlinehandlare. Om du planerar att köpa Realme U1 är det här en bra tid att göra det. 4GB-varianten bör vara tillgänglig för köp mycket snart och är en bättre affär eftersom den får en prissänkning på Rs 1500.

Realme U1 specifikationer

Realme U1 är den senaste budgetsmartphonen från företaget. Den har en 6,3-tums full HD + -skärm med ett bildförhållande på 19,5: 9 och ett vattendroppskår högst upp. Telefonen drivs av den octa-core Helio P70-chipset, som är ihopkopplad med upp till 4 GB RAM och 64 GB internt minne. En microSD-kortplats finns för minneutvidgning. Den har en plastbaksida och smala ramar runt med skärmen skyddad av Gorilla Glass 3.

På baksidan finns en fingeravtrycksläsare och en dubbla kamerainställning. Kamerainställningen består av en primär 13-megapixelsensor, som är ihopkopplad med en 2-megapixels djupenhet. Kameran stöder HDR och använder AI för att förbättra fotografering. På framsidan finns en 25-megapixelkamera med en bländare f / 2.0. Detta stöds också med AI för att ge bra selfies. Enheten är utrustad med ett 3 500 mAh batteri och den kör Android 8.1 Oreo ur lådan.