Realme U1 ny uppdatering förvandlar fingeravtryckssensorn till kamerans slutarknapp

Realme U1 och Realme 1 fÄr Android Pie-baserad ColorOS 6 betauppdatering

”Den nya Realme U1-uppdateringen ger nĂ„gra andra kameraförbĂ€ttringar och en ny omstartfunktion till smarttelefonen”

Realme U1-anvÀndare har behandlats med en ny uppdatering som ger den senaste Android-sÀkerhetsuppdateringen och ett antal nya kameraförbÀttringar i handenheten. Uppdateringen tillkÀnnagavs redan förra veckan, men OTA gör nu sin vÀg till alla Realme-anvÀndare. Realme VD Madhav Sheth meddelade pÄ sitt Twitter-handtag pÄ söndagen att han hade fÄtt uppdateringen tillsammans med nÄgra en skÀrmdump av OTA.

Rm U1 senaste uppdatering jag har fÄtt, jag hoppas att alla har fÄtt.
Tillagd funktion:
Fingeravtryck för kameran tillsammans med de senaste sÀkerhetsuppdateringarna. pic.twitter.com/8GRHr1BMSa

– Madhav @home (@ MadhavSheth1) 27 januari 2019

Den senaste versionen av ColorOS bör komma med firmwareversionen RMX1831EX_A.05 pÄ U1-enheter. Om den inte har kommit Ànnu kan anvÀndare bara gÄ till instÀllningarna och manuellt söka efter uppdateringen. Om den fortfarande inte dyker upp ska den anlÀnda under de kommande dagarna.

PÄ tal om förÀndringsloggen, Sheths inlÀgg visar inte mycket men Realmes forumuppdatering förra veckan har mer detaljerad information. Kameran kommer att ha ett antal förbÀttringar inklusive förbÀttrad HDR för selfies, bÀttre portrÀttbilder med mer exakta hudfÀrger och nÄgra fler diverse korrigeringar. Nya funktioner inkluderar tillÀgg av vattenstÀmpel och fingeravtryck för att klicka pÄ foton. Realme U1 ÄterfÄr ocksÄ omstartfunktionen med uppdateringen och sÀkerhetsuppdateringen i januari tillsammans med kritiska buggfixar.

Realme har hĂ„llit anvĂ€ndare vĂ€l informerade om senaste programuppdateringar genom sina mĂ„nga officiella kanaler. Alla Realme-telefoner borde redan finnas pĂ„ Android Pie förutom Realme U1, som Ă€r Realmes senaste produkt 2018. Den kommer dock ocksĂ„ att fĂ„ OS-uppdateringen i slutet av januari. Även om det Ă€r en bra sak, notera att ColorOS 6.0 kommer först senare i Ă„r. Efter Realme U1 kommer hela portföljen för OPPO-offshoot att ha fĂ„tt Android Pie-uppdateringen.

[Previous Story]JioRail-appen lanserades för att hjÀlpa Jio Phone-anvÀndare att boka tÄgbiljetter, kontrollera PNR och mer

[Next Story]Beta-referenser för iOS 12.2 för fyra nya iPads och en ny iPod touch-modell