Realme U1, Realme 2 Pro och andra smartphones kommer att börja ta emot säkerhetsuppdateringen i februari i slutet av månaden

Realme U1 och Realme 1 får Android Pie-baserad ColorOS 6 betauppdatering

“Realme 1 f√•r funktionen Bootloader Unlock and Reboot tillsammans med s√§kerhetsuppdateringen i februari, och Realme 2 Pro skulle f√• Fingerprint shutter genom den kommande uppdateringen.”

Realme har meddelat att vissa av sina enheter kommer att få en programuppdatering under första halvåret 2019. Uppdateringen skulle också ge säkerhetsuppdateringen för februari tillsammans med buggfixar. Nyheten har avslöjats via ett Twitter-inlägg av Madhav Sheth, VD, Realme India.

Realme, den Shenzhen-baserade smartphoneproducenten är ett framväxande varumärke och har redan gjort sin plats bland de fem bästa. Varumärkets enheter erbjuder kraftfulla funktioner till rimliga prislappar. Realme har också varit regelbundet när det gäller programuppdateringar. Alla dessa väsentliga skäl har gjort Realme till ett värdefullt varumärke på marknaden.
Twitter_RealmePå tal om den kommande uppdateringen är enheterna som skulle få uppdateringen РRealme 2, Realme 2 Pro, Realme C1 och Realme U1. Tillsammans med dessa skulle samma uppdatering också finnas tillgänglig för Realme 1 med alternativet Bootloader Unlock-funktion och omstartfunktion. Realme 2 Pro får också Fingerprint Shutter, tillsammans med säkerhetsuppdateringen i februari. Uppdateringen börjar rulla ut i slutet av februari.

Realme har nyligen lanserat U1-smarttelefonen i Indien, som nu är tillgänglig offline i 2500 butiker i 30 städer. Enheten levereras med en 6,3-tums skärm med 1080 X 2 340 pixlar upplösning. Under huven drivs den av en octa-core MediaTek Helio P70 SoC och kommer i två varianter enligt RAM-storlek Р3GB och 4GB.

Basvarianten av Realme U1, med 3 GB RAM, är nu tillgänglig till en prislapp på Rs. 10.999 och den andra med 4 GB RAM är prissatt till Rs. 13,499.