Realme X Geekbench-lista visar Snapdragon 710 SoC och 8 GB RAM ombord

Realme X Geekbench-lista visar Snapdragon 710 SoC och 8 GB RAM ombord

“Tidigare spekulationer hade föreslagit att Realme X kommer att lanseras med 8nm-baserade Qualcomm Snapdragon 730 SoC och mindre RAM”

Realme X-lanseringen nÀrmar sig, med avtÀckningen instÀlld pÄ den 15 maj, en dag efter introduktionen av OnePlus 7-serien. Nu har en Geekbench-lista nÄgot motsatt de tidigare rykten, vilket tyder pÄ att smarttelefonen faktiskt kan starta med Snapdragon 710-processorn, samma som för Realme 3 Pro. En tidigare rapport om Realme X hade föreslagit att den skulle innehÄlla den nyare Snapdragon 730 SoC.

Realme X specifikationer geekbench

Enligt Geekbench-listan har Realme X – med modellnummer RMX 1901 – listats med 1,71 GHz oktakĂ€rniga Snapdragon 710 SoC, stöds av 8 GB RAM. Det visas att smarttelefonen kör Android 9 Pie-programvara, sannolikt med en anpassad hud. Det fĂ„r en enda kĂ€rnpoĂ€ng pĂ„ 1506 och tar upp 5837 poĂ€ng pĂ„ testerna med flera poĂ€ng.

Medan Realme X kommer att lanseras i Kina för tillfÀllet har företagets Indien-chef bekrÀftat att smarttelefonen kommer att gÄ till den inhemska marknaden ocksÄ. För att komma ihÄg, Realme lanserades ursprungligen bara i Indien och har varit en skenande hit pÄ marknaden. Den kommer att dra sin första lansering i Kina med Realme X och en nÄgot lÀgre effektvariant, kallad Realme X Lite / Youth Edition. Den senare sÀgs vara en ombyggd Realme 3 Pro, och Àven om den har samma processor som Realme X, kan den ha mindre RAM och missa den 48 megapixel primÀra bakre kameran i dual-sensor-installationen.

realme X

Enligt en TENAA-lista kommer Realme X att ha en 6,5-tums, notchless AMOLED-skÀrm med full HD + skÀrmupplösning och en 16-megapixel pop-out frontkamera. Rapporter hittills har visat upp till 64 GB inbyggt lagringsutrymme, Àven om det Àr osannolikt att detta skulle vara den enda varianten av lagring i smarttelefonen. Spekulationer tyder pÄ att Realme ocksÄ kommer att ta med en tredje version av Realme X, kallad Realme X Pro, och som kör den senaste Qualcomm Snapdragon 855 SoC under de kommande mÄnaderna.