Realme X-live-bilden visar den ramlösa skÀrmen

Realme X Geekbench-lista visar Snapdragon 710 SoC och 8 GB RAM ombord

“Realme X fĂ„r ocksĂ„ en fingeravtryckssensor pĂ„ displayen, vilket innebĂ€r att dess skĂ€rm kommer att ha AMOLED-kvalitet”

Lanseringsevenemanget Realme X har bekrÀftats den 15 maj. Nu, en vecka före lanseringen, har vi en Ätergivning av frontpanelen pÄ den kommande premium-handenheten frÄn OPPO-undermÀrket. Realme-handenheten passerade tidigare TENAA som avslöjade sin framsida men dessa bilder brukar inte avslöja mycket om fascien eftersom de Àr helt svarta tack vare att skÀrmen stÀngs av medan bilden tas.

realme_x

Ta en titt pĂ„ bilden ovan. Bildens kĂ€lla Ă€r Realme CMO Xu Qi Chase, som publicerade bilden pĂ„ Weibo, sĂ„ det hĂ€r Ă€r uppenbarligen inte en falsk rendering. Den hĂ€r bilden kommer bara en dag efter att Chase publicerade en bild av Realme X-detaljhandelsboxen pĂ„ den kinesiska sociala medieplattformen. VarumĂ€rkets officiella konto avslöjade ocksĂ„ idag att förhĂ„llandet mellan skĂ€rm och kropp för Realme X Ă€r 91,2 procent vilket, Ă€ven om det Ă€r lĂ€gre Ă€n mĂ„nga andra kinesiska konkurrenter, fortfarande Ă€r imponerande. Dessutom behöver anvĂ€ndare inte ta itu med ett hack. Realme X ska ha tvĂ„ versioner – Snapdragon 730 SoC, Snapdragon 855 – som bĂ„da har en lyftande selfie-kamera.

Pop-up-kameror har ökat i Är, med mÄnga kinesiska företag inklusive OnePlus som hoppat pÄ vagnen. TENAA-listan har bekrÀftat att Realme X har en 6,5-tums full-HD + -skÀrm och ett 3,680mAh-batteri. Detta Àr förmodligen med avseende pÄ Snapdragon 855-varianten. Det kommer sannolikt ocksÄ att fÄ VOOC 3.0 och en 48MP primÀr kamera pÄ baksidan. Realme X Lite, Ä andra sidan, kommer sannolikt att göra kompromisser i ett antal aspekter för att uppnÄ en mer aggressiv prislapp; det ryktas ocksÄ att det Àr en ny version av Realme 3 Pro.

NÀr det gÀller prissÀttning föreslÄr spekulationer att Realme X 6 GB RAM + 64 GB lagringsvariant kan kosta sÄ lÄgt som 1.599 RMB (~ Rs 16.500). Det Àr ocksÄ spÀnnande att se att Realme X kommer att lanseras i Indien, vilket bekrÀftats av Realms VD Madhav Sheth sjÀlv. Det som ÄterstÄr att se Àr hur aggressiv handenheten kommer att prissÀttas i Indien.