Realme X-press rendera och levande bilder publiceras av företagsledningen dagar före lanseringen

Realme X-press rendera och levande bilder publiceras av företagsledningen dagar före lanseringen

“Realme har bekr√§ftat att Realme X kommer att inneh√•lla en popup-selfie-kamera och en fingeravtryckssensor p√• sk√§rmen”

Just förra veckan meddelade Realme att den kommer att avslöja sin senaste smartphone, kallad Realme X, i Kina den 15 maj. Nu, bara ett par dagar före lanseringen, har företagets Chief Marketing Officer Xu Qi Chase lagt ut en pressåtergivning samt två livebilder av Realme X. Delas på den kinesiska sociala nätverkswebbplatsen Weibo, bilderna har avslöjat allt om designen samt några funktioner i den kommande Realme-telefonen.

Realme X tryck render

Från och med press renderingen upprepar fotot att Realme X kommer med en fascia på hela skärmen och en popup-selfie-kamera. På baksidan har telefonen en dubbel primär kamera och LED-blixt, som är placerade vertikalt. Realme-märket är mitt på ryggen, mot botten. Strömbrytaren är placerad på höger sida, medan volymvippan sitter på vänster kant. Press renderingen avslöjar också att Realme X kommer att bli varumärkets första erbjudande med en fingeravtryckssensor på skärmen. När det gäller levande bilder avslöjar de att telefonen kommer att finnas åtminstone i två nyanser Рblått och vitt.

Realme X levande bilder

För att gå vidare till specifikationerna sågs Realme X nyligen på benchmarkingwebbplatsen Geekbench. Listan på webbplatsen indikerar att telefonen kommer med en 1,71 GHz oktakärnig Qualcomm Snapdragon 710-processor, med hjälp av 8 GB RAM. Dessutom visade riktmärket att handenheten startar Android 9 Pie ur lådan. Enligt de andra rapporterna kommer Realme X att erbjuda en 6,5-tums full-HD + AMOLED-skärm. Telefonen kommer att finnas tillgänglig med upp till 64 GB lagringsutrymme. För selfies sägs att handenheten erbjuder en 16MP-kamera. Inga andra detaljer om enheten finns för närvarande.

Om rapporterna ska tros kommer Realme att släppa tre varianter av Realme X РRealme X, Realme X Lite / Youth Edition och Realme X Pro. Den mest avancerade modellen sägs komma med Snapdragon 855-processorn. I synnerhet bekräftade Realmes India-chef Madhav Seth nyligen att Realme X också kommer att lanseras i Indien.

Källa 1, 2