Realme X startar inte i Indien förrÀn andra halvÄret, bekrÀftar Madhav Sheth

Realme X startar inte i Indien förrÀn andra halvÄret, bekrÀftar Madhav Sheth

“Realme X levereras med 6,5-tums AMOLED-skĂ€rmfri skĂ€rm, 48 megapixelsensor och körs pĂ„ Android 9.0 Pie”

Madame Sheth, chef för Realme India, har redan bekrĂ€ftat att Realme X (första intryck), som debuterade i Kina tidigare denna mĂ„nad, snart skulle lanseras i Indien med olika interner med priser runt 18 000 Rs. Starttidslinjen avslöjades dock inte. Nu, i den senaste utvecklingen, som svarar pĂ„ en anvĂ€ndares Tweet, klargjorde Sheth att handenheten skulle lanseras i landet runt “andra halvĂ„ret i Ă„r”, vilket betyder nĂ„gon gĂ„ng mellan juli och december. TyvĂ€rr Ă€r det inte bra nyheter för anvĂ€ndare som har vĂ€ntat ivrigt pĂ„ handenheten, men vi hoppas att det Ă€r vĂ€rt att vĂ€nta.

Vi ska försöka fĂ„ det tidigare men med all vĂ„r anstrĂ€ngning tror vi att vi bara kommer att kunna ta med oss ​​andra halvan av Ă„ret.

– Madhav Sheth (@ MadhavSheth1) 27 maj 2019

Realme X-specifikationer

För att komma ihÄg levereras Realme X i Kina med 6,5-tums AMOLED-skÀrmfri skÀrm och sjÀtte generationens optiska fingeravtryckslÀsare. Den drivs av Snapdragon 710 SoC med HyperBoost 2.0. SoC Àr ihopkopplat med 6 GB / 8 GB RAM-minne och 64 GB / 128 GB inbyggt lagringsutrymme, vilket Àr anvÀndarutökbart via microSD-kort. NÀr det gÀller optik spelar handenheten en dubbel bakre kamerainstÀllning som bestÄr av en primÀrsensor pÄ 48 megapixel och en sekundÀr skytt pÄ 5 megapixel. PÄ framsidan finns en 16-megapixel IMX471-shooter med en f / 2.0-blÀndare för selfies och videochattar.

Handenheten startar Android 9.0 Pie-baserad pÄ ColorOS 6.0. Ett 3.765mAh-batteri med OPPO: s VOOC 3.0 brÀnner enheten. Och högtalare med Dolby Atmos. Eftersom den indiska varianten sÀgs ha olika interna delar kan den komma med kraftfullare Snapdragon 730 SoC.