Realme X50 Pro 5G BekrÀftad till Sport 65W SuperDart-laddningsfunktion

MySmartPrice News

Realme lanserar snart Realme X50 Pro 5G-smarttelefonen. PÄ grund av coronavirusutbrottet har den kommande Mobile World Congress (MWC) 2020 stÀngts av, men det har inte hindrat Realme frÄn att hÄlla sig till lanseringens tidslinje. Lanseringen av Realme X50 Pro blir dock nu en online-hÀndelse istÀllet. Företaget har nyligen bekrÀftat att Realme X50 Pro 5G kommer att innehÄlla upp till 65W snabb laddning. Realme X50 Pro 5G kommer att vara företagets första enhet nÄgonsin att anvÀnda sin senaste 65 W SuperDart Charge-teknik.

Realme X50 Pro kommer att vara företagets första att anvÀnda 65 W SuperDart-laddningen

realme x50 pro 65w superdart

Som framgĂ„r av reklamaffischen (publicerad av Realme Europe och senare av Realme China pĂ„ Weibo), Ă€r Realme X50 Pro 5G nu bekrĂ€ftad för sport 65W SuperDart-laddning. Kampanjaffischen avslöjar vidare en del av designens estetik hos enheten – vi kan se en USB Type-C laddningsport, högtalargallret, den sekundĂ€ra mikrofonen och SIM-facket lĂ€ngst ner pĂ„ enheten.

LÀs ocksÄ: Realme X50 Pro 5G Launch Date Set för 23 februari, hÀr Àr specifikationerna kÀnda hittills

NÀr det gÀller specifikationerna för enheten kommer Realme X50 Pro 5G att drivas av flaggskeppet Qualcomm Snapdragon 865 5G-chipset, som kommer att paras ihop med upp till 12 GB RAM och 256 GB internt minne. För nÀrvarande Àr vi oklara om Realme X50 Pro kommer att ha ett alternativ för att utöka lagringen. NÀr vi gÄr vidare till enhetens skÀrm har Realme X50 Pro 5G bekrÀftats att den har en dubbel hÄlskÀrm med Full HD + -upplösning. Upplösningarna pÄ kamerorna Àr oklara frÄn och med nu, men de tidigare rykten tyder pÄ att det kommer att finnas en fyrkamerainstallation pÄ baksidan med 64MP primÀr kamera, en ultravid sensor, en tele-kamera och en makrolins. För OS kommer Realme X50 Pro 5G att köras pÄ det senaste Android 10 OS ur lÄdan med företagets interna Realme UI bakat pÄ toppen.

För nÀrvarande Àr detta allt vi vet om Realme X50 Pro 5G, men vi kommer sÀkert att fÄ mer information om samma under de kommande dagarna.

Vad tycker du om den kommande Realme X50 Pro? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.