Redmi 6A, Redmi 6 Pro-priserna i Indien sjönk tillfälligt på Mi.com, Amazon.in

Redmi 6A, Redmi 6 Pro-priserna i Indien sjönk tillfälligt på Mi.com, Amazon.in

“Det h√§r √§r en tillf√§llig priss√§nkning, vilket inneb√§r att priserna snart kan g√• upp igen”

Starttelefonerna 2018 från Xiaomi, Redmi 6A och Redmi 6 Pro, har båda fått en prissänkning i Indien. Den kinesiska tillverkaren har rabatterat telefonerna online, men prissänkningarna är bara tillfälliga. Om du har tittat på att köpa någon telefon, skulle det nu vara en bra tid att göra det. Detta kommer den dag ASUS OMG Days-försäljningen på Flipkart startade och erbjuder budgeten ZenFone Lite L1 och ZenFone Max Pro M1 finns med rabatt.

Redmi 6A och Redmi 6 Pro-priserna i Indien sänkte

Xiaomi Redmi 6A är den billigaste Xiaomi-telefonen på marknaden och den blev bara ännu billigare. Varianten med 2 GB RAM och 32 GB intern lagring är nu prissatt till R 4,499. Detta är en Rs 500 rabatt på ordinarie pris.

På samma sätt är Redmi 6 Pro nu tillgänglig till ett startpris på 8999 Rs. För dessa pengar kan du ha varianten med 3 GB RAM och 32 GB lagring. Varianten med 4 GB RAM-minne och 64 GB internt lagringsutrymme är nu tillgängligt för 10 999 Rs. Detta är en Rs 1000 rabatt på det ursprungliga priset.

Xiaomi-Redmi-Note-6-Pro-FI 16

Du kan gå över till Mi.com eller Amazon Indien och köpa telefoner till rabatterade priser. Om du köper Redmi 6A från Mi.com kan du använda ett återbetalningserbjudande på 2200 Rs från Jio och 100 GB extra 4G-data. Jio-kunder som väljer Redmi 6 Pro får 4,5 TB extra data. Du kan också byta ut din gamla enhet och få ytterligare rabatter.

Redmi 6A och Redmi 6 Pro specifikationer

Redmi 6A levereras med en 5,45-tums HD + -skärm, medan Redmi 6 Pro får en större 5,85-tums FHD + -panel. 6 Pro får också ett hack på toppen och drivs av Snapdragon 625-processorn. Chipsetet är kopplat till upp till 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Å andra sidan får Redmi 6A en långsammare MediaTek Helio P22-processor, men får samma RAM- och lagringskonfigurationer.

Kommer till kamerorna har båda telefonerna samma dubbla kamerainställning på baksidan, som består av en 12-megapixelsensor ihopkopplad med en 5-megapixel djupenhet. För selfies kommer båda telefonerna med en 5-megapixelsensor. De två enheterna har också en bakmonterad fingeravtrycksläsare. På batteriavdelningen får Redmi 6 Pro en större 4000mAh-cell, jämfört med 3000mAh-enheten på Redmi 6A.