Redmi 7 Indien lanseras för 24 april retad av Xiaomi

Redmi 7 Indien lanseras för 24 april retad av Xiaomi

“Xiaomi har betonat siffran” 7 “i sin senaste teaser pĂ„ Twitter, vilket kan innebĂ€ra att Redmi 7 kommer att lanseras tillsammans med Redmi Y3 nĂ€sta vecka”

Xiaomi har retat att Redmi 7-smarttelefonen kan lanseras i Indien tillsammans med Redmi Y3 den 24 april. Företaget i en tweet hĂ€nvisade till lanseringen av Redmi 7 Indien genom att betona numret ‘7’ och sĂ€ga att det har “nĂ„gra överraskningar uppradade” för evenemanget. Medan Redmi Y3 Ă€r en selfie-centrerad smartphone har bekrĂ€ftats att den har en 32-megapixelkamera, kommer Redmi 7 att rikta sig till budgetköpare som söker en allround av olika slag till ett budgetpris. Med Xiaomi som antyder mer Ă€n en “överraskning” kan vi förvĂ€nta oss fler enheter – som tillbehör och smarta hemprodukter – frĂ„n evenemanget.

7 Mn + Y-telefoner levereras sedan lanseringen.

De frÄgar Y, kallar vi vÄra fans bÀst. Vi sÀger att detta Àr Y. Och för att fira detta har vi nÄgra överraskningar uppstÀllda för dig.

Du vet exakt om sju dagar. Men vad Àr det med 7?

RT om du vet det. # 32MPSuperSelfie pic.twitter.com/8kSWF63uLq

– Redmi Indien (@RedmiIndia) 18 april 2019

I en tweet frĂ„n Redmi India-kontot sa företaget att det har sĂ„lt över 7 miljoner enheter av Y-serien sedan lanseringen för tvĂ„ Ă„r sedan, med hĂ€nvisning till IDC-data. Ännu viktigare, det antyder Redmi 7 med ”Du vet exakt om 7 dagar. Men vad Ă€r det med 7? ” i bildtexten. Handenheten har vĂ€ntats i Indien sedan lanseringen i Kina i mars, men vi kommer att ta reda pĂ„ mer under dagarna inför evenemanget exakt vilken produkt varumĂ€rket planerar att lansera tillsammans med Redmi Y3 i Indien den 24 april.

LÀs ocksÄ: Redmi 7 kommer att hjÀlpa Xiaomi att öka klyftan i segmentet under 10 000 Rs, sÀger Counterpoint

Xiaomi Redmi 7 specifikationer

NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna har Redmi 7 en 6,26-tums HD + (720 x 1 520 pixlar) -skĂ€rm med ett vattendroppskĂ„r. Den drivs av octa-core Snapdragon 632 SoC och kör Android 9 Pie-baserad MIUI 9 anpassad programvara. Smarttelefonen lanserades i Kina i tre varianter – 2 GB + 16 GB, 3 GB + 32 GB och 4 GB + 64 GB.

Redmi 7 2

NÀr det gÀller optik har Redmi 7 en 12-megapixel primÀr sensor med f / 2.2-blÀndare och en 2-megapixeldjupssensor pÄ baksidan. PÄ framsidan finns en 8 megapixel selfie-kamera med HDR-stöd. Smarttelefonen har ett 4000 mAh batteri med 10W snabbladdningsstöd. Anslutningsfunktionerna inkluderar Wi-Fi, 4G LTE, Bluetooth 4.2, microUSB 2.0 med OTG-stöd, fingeravtryckssensor pÄ baksidan, 3,5 mm hörlursuttag och infraröd.