Redmi 7 kan lanseras i Kina den 18 mars tillsammans med Redmi Note 7 Pro

Redmi 7 kan lanseras i Kina den 18 mars tillsammans med Redmi Note 7 Pro

“Redmi 7 kan lanseras tillsammans med Redmi Note 7 Pro i Kina den 18 mars, föreslĂ„r en ny teaser”

Xiaomi-undermÀrket Redmi förbereder sig för att lansera företagets andra handenhet Redmi Note 7 Pro i Kina den 18 mars. Men Redmis president Lu Weibing har nu bekrÀftat genom en Weibo posta att företaget kommer att introducera en annan produkt vid evenemanget. Med Redmi 7 upptÀckt som surfar pÄ internet och passerar genom TENAA som avslöjar dess specifikationer och bilder spekuleras det allmÀnt att det skulle vara den hemliga produkten som lanserades tillsammans med Redmi Note 7 Pro.

Redmi Note 7 Pro lanserar teaser

Xiaomi-VD Lei Jun har ocksĂ„ retat nĂ„gra av funktionerna i Redmi 7 och antydt att den förestĂ„ende lanseringen. I en Weibo efter att Jun har bekrĂ€ftat att handenheten kommer att vara utrustad med 3,5 mm hörlursuttag, en infraröd blaster och ett stort 4000 mAh batteri. Han förvĂ€ntar sig ett enormt svar för Redmi 7 eftersom han sĂ€ger “mĂ„ste förbereda en stor mĂ€ngd lager”, i ett inlĂ€gg. Han har tidigare avslöjat att telefonen kommer att prissĂ€ttas i intervallet 700 RMB (cirka 7 300 Rs) och 800 RMB (cirka 8 500 Rs) i Kina.

Redmi 7 specifikationer

Redmi 7-specifikationer har avslöjats tack vare TENAA-certifiering. Handenheten har listats med en 6,26-tums skĂ€rm med HD + (720 x 1 440 pixlar) upplösning och en liten vattendroppskĂ€rning för att rymma den framĂ„tvĂ€nda kameran. Den drivs av Qualcomm Snapdragon 632 AIE-chipset med 2/3/4 GB RAM-varianter respektive 16/32/64 GB ombordlagring. Smarttelefonen har ett 4000 mAh batteri och har en fingeravtryckssensor pĂ„ baksidan. Även om kameradetaljerna inte Ă€r sĂ€rskilt tydliga just nu, kommer den att ha en 12MP-sensor pĂ„ baksidan och en 8MP-sensor pĂ„ framsidan. Det förvĂ€ntas köras pĂ„ MIUI 10 baserat pĂ„ Android 9.0 Pie.

redmi 7_leak

Redmi 7 förra veckan har dykt upp pÄ internet i en praktisk video frÄn YouTuber Boby Do och avslöjar designen i sin fulla Àra. Medan vi tummar nÀrmare lanseringen Àr detaljer som den sekundÀra kamerasensorn, tillgÀngligheten i landet fortfarande oklar. Med en prislapp pÄ RMB 800 (Rs. 9000 ungefÀr) ser Redmi 7 sÀkert ut att klicka.