Redmi 7 Kina-lansering planerad till 18 mars

Redmi 7 Kina-lansering planerad till 18 mars

“Redmi 7: s lĂ€ckta specifikationer har redan avslöjat allt som finns att veta om den kommande budgetsmartphonen”

Efter flera lÀckor och spekulationer har Xiaomi officiellt bekrÀftat lanseringsdatumet för Redmi 7-smarttelefonen. Handenheten introduceras den 18 mars tillsammans med lanseringen av Redmi Note 7 Pro i Kina. BekrÀftelsen kommer frÄn Xiaomis General Manager Lu Weibing som delade en teaser pÄ Weibo det avslöjade inte bara datumet utan ocksÄ designen av budgetsmartphonen.

Redmi 7: förvÀntade specifikationer

redmi 7

Redmi 7 har nyligen passerat TENAA och avslöjar sina viktigaste detaljer. Dessutom har ett antal detaljerade unboxings frÄn vietnamesiska YouTubers ocksÄ avslöjat mycket om processorn nyligen. Enligt detta kommer Redmi 7 ocksÄ att vara en ganska uppgradering över Redmi 6 (recension) eftersom den kommer att ha en 6,2-tums IPS LCD-skÀrm, som vi kan förvÀnta oss att erbjuda en HD + -upplösning. Processorn tros starkt vara en Snapdragon 632 SoC med RAM och lagringsalternativ frÄn 2 GB och 16 GB och gÄr hela vÀgen upp till 4 GB. Precis som sina föregÄngare sÀgs telefonen ha ett 4000 mAh batteri och en bakmonterad fingeravtryckslÀsare. TyvÀrr Àr detaljer om snabb laddningssupport inte helt bekrÀftade Àn.

NÀr det gÀller utseende verkar Redmi 7 ha en lutande glasrygg som skulle vara en trevlig uppgradering jÀmfört med den tidigare intetsÀgande metalldesignen som Redmi-serien hittills har erbjudit. Det finns ocksÄ en dubbelkamera pÄ baksidan och ett vattendroppskÄr upptar handenhetens framsida. Den primÀra linsen pÄ baksidan Àr en 12MP-sensor, vilket avslöjades av TENAA. PÄ mjukvarusidan av saker förvÀntar vi oss att Redmi 7-serien ska köra Android Pie med MIUI 10 vid första start.

Redmi 7: förvÀntat pris

Precis som de tidigare smartphonesna i Redmi-serien förvÀntas den kommande Redmi 7 prissÀttas aggressivt och börja med cirka 100 dollar i Kina. Vi kan sÀkert förvÀnta oss att Redmi 7 kommer att lanseras i Indien, men det finns ingen officiell bekrÀftelse pÄ samma för nÀrvarande.