Redmi 7 lanseringsset för idag: allt du behöver veta om budgeten Xiaomi-telefon

Redmi 7 lanseringsset för idag: allt du behöver veta om budgeten Xiaomi-telefon

“Förutom Redmi 7 förvĂ€ntas sĂ€ljaren ocksĂ„ introducera sin Redmi Note 7 Pro i Kina”

Xiaomis avknoppningsvarumÀrke Redmi Àr redo att lansera sin budgetsmartphone Redmi 7. Företaget kommer att ta omslaget av enheten idag vid ett evenemang i Kina. Speciellt kommer den att göra sin debut tillsammans med Redmi Note 7 Pro med en 48-megapixelkamera och Snapdragon 675 SoC i landet. Den senare har redan lanserats i Indien, dÀrför kommer alla ögon att riktas mot nÀsta generations Redmi 7-smartphone. Vi har samlat alla rykten och spekulationerna runt Redmi 7 pÄ ett stÀlle för att hjÀlpa dig att mÄla en tydligare bild av vad handenheten kan ge till bordet. Evenemanget Àr planerat att starta kl 11:30 IST och kommer live streamas pÄ den officiella webbplatsen.

redmi 7

Redmi 7-pris, specifikationer

Det Ă€r inte klart om företaget planerar att lansera en enda modell i Redmi 7-serien eller sĂ„ kommer det att finnas flera telefoner som förra Ă„rets Redmi 6. Redmi 7-priset har tidigare varit retat till att ligga pĂ„ RMB 700 och RMB 800, sĂ€tta det helt i budgetsegmentet. NĂ€r det gĂ€ller designen ser det ut som att “Dot Notch” -skĂ€rmen – en marknadsföringsperiod som företaget har skapat för vattendroppskĂ„ran – blir en trend med Xiaomi-enheter i Ă„r. Efter Redmi Note 7 och Note 7 Pro kommer budgetserien ocksĂ„ att ha en kant-till-kant-skĂ€rm med en lĂ€tt utskuren topp för selfie-kamera.

NÀr vi gÄr vidare till specifikationerna förvÀntas Redmi 7-skÀrmstorleken vara 6,26 tum med HD + -upplösning. Dessutom kommer handenheten att vara den första i sortimentet som kommer med lutande design med glas / polykarbonatskikt som tÀcker bakpanelen. Telefonen kommer pÄstÄs drivas av Qualcomms Snapdragon 632-chipset, Ätföljd av RAM och lagringsalternativ frÄn 3 GB + 32 GB och upp till 4 GB + 64 GB.

För fotografering kommer Redmi 7 att flagga med en dubbelkameramodul pÄ baksidan med en ryktad 12-megapixel primÀr sensor och 8-megapixel sekundÀr shooter för djupeffekt. Den frÀmre kameran kommer sannolikt att skryta med en 8-megapixelspelare för selfies och videosamtal. Ett nötigt 4000 mAh batteri, en bakmonterad fingeravtryckssensor och MIUI 10 baserad pÄ Android 9 Pie kan avrunda specifikationsbladet för Redmi 7.

redmi note 7 pro

NĂ€r vi pratar om Redmi Note 7 Pro blir det en lite uppgraderad version av den kinesiska Redmi Note 7-enheten. Handenheten har de flesta funktioner frĂ„n den sistnĂ€mnda förutom den bĂ€ttre chipset – Snapdragon 675 och primĂ€r kamera – Sony IMX586-sensor med 48 megapixlar. Andra funktioner inkluderar en 6,3-tums skĂ€rm, 13 megapixel frĂ€mre kamera, 4000 mAh batteri med snabb laddningsstöd och upp till 6 GB RAM och 128 gig lagring. Den kommer förinstallerad med Android 9 Pie (MIUI 10) ur lĂ„dan och har en bakmonterad fingeravtryckssensor.

Annat Ă€n Redmi-smarttelefonen, kommer Xiaomi-stödda spelmĂ€rke Blackshark ocksĂ„ att introducera en ny smartphone som heter Black Shark 2. Handenheten kommer enligt uppgift att rocka Qualcomms avancerade Snapdragon 855-chipset i kombination med Liquid Cool 3.0-teknik som verkar vara den nya generationen av kylteknik. Det kommer sannolikt ocksĂ„ att skryta med 12 GB RAM-minne och ett imponerande 27 W-laddningsstöd. JĂ€mfört med sin föregĂ„ngare förvĂ€ntas Black Shark 2 ha tunn design och en spelfunktion som kallas “Game Turbo” -lĂ€ge.

Det Àr allt vi vet hittills!