Redmi 7-varianter fÄr 3C-certifiering, kommer utan snabbladdningsstöd

Xiaomi planerar att avbryta Redmi Note 7 i Indien med lanseringen av Redmi Note 7S

“Redmi 7-seriens smartphones kommer med en 10W-laddare och tillgodoser ingĂ„ngssegmentet, antyder 3C-listan”

Redmi 7-serien förvÀntas lanseras under de kommande veckorna. Efter att Redmi etablerat sig som ett oberoende varumÀrke har den lanserat Redmi Note 7 (recension) och planerar snart att lansera Redmi Note 7 Pro. BÄda dessa telefoner kommer att vara exceptionellt valuta för pengarna. En annan Redmi-telefon kommer dock snart att lanseras, som helt enkelt kommer att kallas Redmi 7. och kommer att vara eftertrÀdaren till denna budgetsmartphone och den har just fÄtt certifiering i Kina.

Vi har tidigare hört talas om den hÀr telefonen nÀr Xiaomos VD Lei Jun retade sitt pris pÄ Weibo. Telefonen Àr pÄ vÀg, men vi har ingen information om dess specifikationer. Under de senaste veckorna har flera varianter av Redmi 7 godkÀnts av certifieringsbyrÄn i Singapore. Nu har fler varianter certifierats av den kinesiska 3C-myndigheten.

Kredit - Nashville Chatter

Dessa nya varianter har modellnumren M180F6LE, M180F6LT och M180F6LC. Redmi 7-varianten som nyligen certifierades i Singapore hade modellnumret M180F6LG. DÀrför Àr dessa nya varianter troligen Kina-specifika modeller. Den enda detalj som anges i listan Àr laddarens. Listan avslöjar att telefonen kommer med MDY-09-EK-laddaren, som Àr en 10W-enhet. Detta innebÀr att telefonen inte stöder snabb laddning, vilket Àr en besvikelse.

Redmi 7-serien kommer att tillgodose nybörjarsegmentet, och vi kan förvÀnta oss att företaget ocksÄ lanserar Redmi 7A och Redmi 7 Pro tillsammans med vaniljmodellen. Enligt Xiaomi-koncernchef Lei Jun kommer Redmi 7 att prissÀttas nÄgonstans mellan 700 RMB och 800 RMB (cirka 7 200 Rs och 8 300 Rs). Vi Àr inte sÀkra pÄ nÀr exakt telefonen kommer att lanseras, men förvÀntar oss att den har förbÀttrade interna enheter jÀmfört med Redmi 6. HÄll dig uppdaterad 91mobiler för mer information om de kommande Redmi-telefonerna.