Redmi 7A fungerar sannolikt eftersom tre nya Xiaomi-telefoner fÄr TENAA-certifiering

Redmi 7A kompletta specifikationer och bilder som ses pÄ TENAA

“Redmi 7A kommer att vara den nya nybörjarsmartphonen som eftertrĂ€der förra Ă„rets Redmi 6A-smartphone”

Mitt i kommande Redmi-flaggskepps- och mellanslags smarttelefonrapporter har tre nya Xiaomi-telefoner dykt upp pĂ„ den kinesiska certifieringsmyndigheten TENAA. Telefonerna har setts med modellnummer M1903C3EC, M1903C3EE och M1903F11C pĂ„ den kinesiska certifieringssidan. Även om handenhetens faktiska identitet för nĂ€rvarande inte Ă€r kĂ€nd, innehĂ„ller listorna över modellerna M1903C3EC och M1903C3EE sĂ„ att vi vet hur de kommer att se ut. Med designen kan de vara varianterna av Xiaomis nĂ€sta generations smarttelefon som heter Redmi 7A. NĂ€r det gĂ€ller M1903F11C-modellen vet vi inget annat Ă€n att den Ă€r certifierad och dĂ€rmed troligtvis pĂ„ vĂ€g.

Som framgĂ„r av bilden verkar Redmi 7A ha en polykarbonatkropp istĂ€llet för den nya Ă„ldersglasdesignen. Bakpanelen har en enda kameramodul med LED-blixt placerad lĂ€ngst upp till höger. Teksten ‘AI-kamera’ etsas strax under kameran, vilket indikerar att telefonerna kommer med Xiaomis AI-algoritmer och maskininlĂ€rning för att ytterligare förbĂ€ttra bilderna. Telefons fascia avslöjar vagt frontkamera och hörlurar uppe. Det Ă€r inte klart om modeller har en skĂ€rmlös eller en notch-toting-skĂ€rm, men vi kan sĂ€kert berĂ€tta att de kommer att ha en haka med “Redmi” -mĂ€rkning pĂ„ den.

Det finns ingen fingeravtryckssensor alls, vilket innebÀr att Redmi 7A mÄste förlita sig pÄ en stift eller ett lösenord för sÀkerhet med tanke pÄ att det Àr budgetenhet. Xiaomi kan innehÄlla programvarubaserad ansiktslÄsningsfunktion pÄ luren. Telefonerna har volym- och strömbrytare till höger och sim-fack pÄ vÀnster ryggrad.

Specifikationerna för telefonerna Àr fortfarande ett mysterium just nu. Men med Redmi 7A pÄ gÄng kan vi förvÀnta oss nÄgra fler lÀckor innan produkten officiellt tillkÀnnages. Handenheten kommer att vara ett budgeterbjudande frÄn Xiaomi, som troligen kommer att prissÀttas till cirka 7 000 Rs. Telefonen kommer som en efterföljare till förra Ärets Redmi 6A-smartphone, som levereras med 5,45-tums skÀrm, MediaTek Helio A22-chipset och 13-megapixel primÀr kamera. Vi förvÀntar oss att Redmi 7A har en kraftfullare chipset och bÀttre kameror.