Redmi 7A Indien lanseras troligtvis i juli, modellnummer lÀckt ut

Redmi 7A-priset i Indien börjar pÄ 5999 Rs, första försÀljningen frÄn 11 juli

“Redmi 7A Ă€r ett budgeterbjudande med ett Snapdragon 439 SoC och ett 4000 mAh batteri”

Förra mÄnaden avslöjade Xiaomi-undermÀrket Redmi sin senaste budgetsmartphone som heter Redmi 7A pÄ sin hemmamarknad i Kina. Företaget Àr nu redo att lansera Redmi 7A i Europa eftersom e-handelsportaler i Tjeckien och Slovakien har börjat notera handenheten. Nu, en rapport av XDA-utvecklare föreslÄr att Xiaomi ocksÄ kan planera att slÀppa telefonen pÄ den indiska marknaden.

Redmi 7A

XDA-erkĂ€nd utvecklare yshalsager har avslöjat flera modellidentifierare av Redmi 7A för olika marknader. Den indiska varianten har modellnumret ‘M1903C3EI’, medan de globala varianterna har identifierare inklusive ‘M1903C3EG’ och ‘M1903C3EH’. Eftersom varumĂ€rket har ett modellnummer av Redmi 7A för Indien kan det spekuleras att handenheten kommer att gĂ„ till den inhemska marknaden snarare Ă€n senare. XDA-rapporten fortsĂ€tter att spekulera i att smarttelefonen skulle kunna lanseras i Indien nĂ„gon gĂ„ng i juli, kanske tillsammans med Redmi K20-serien, som kommer att lanseras i mitten av juli. För att komma ihĂ„g presenterades Redmi 7-smarttelefonen i Indien tillsammans med Redmi Y3 i april.

Redmi 7A specifikationer

För att komma ihĂ„g Ă€r Redmi 7A ett budgeterbjudande med en 18: 9-skĂ€rm och ett stort batteri. Telefonen har en 5,45-tums skĂ€rm med en upplösning pĂ„ 720 x 1 440 pixlar. Handenheten startar Android 9 Pie-baserad MIUI 10 ur lĂ„dan och levereras med AI-ansiktslĂ„sningsfunktion. Att driva enheten Ă€r en oktakĂ€rnig 2 GHz Snapdragon 439-processor, med hjĂ€lp av en Adreno 505 GPU. Handenheten finns i tre RAM- och lagringskonfigurationer – 2 GB + 16 GB, 2 GB + 32 GB och 3 GB + 32 GB.

PÄ bildavdelningen erbjuder Redmi 7A en 13MP primÀr kamera pÄ baksidan, Ätföljd av PDAF, blÀndarlins f / 2.2 och en LED-blixt. För selfies har smarttelefonen en 5MP-kamera med AI-portrÀtt och AI-smarta skönhetslÀgen. För anslutning har telefonen dubbla SIM-kortplatser, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.2 och GPS med A-GPS och GLONASS. Ett 4000 mAh batteri kompletterar listan med specifikationer. Enheten finns i Kina till ett startpris pÄ cirka 5 500 Rs.