Redmi 7A Indien lanseringsdatum retades; Xiaomi sÀger att över 23,6 miljoner sÄlda Redmi 4A, 5A, 6A enheter

Redmi 7A-priset i Indien börjar pÄ 5999 Rs, första försÀljningen frÄn 11 juli

“Xiaomis Redmi A-serie telefoner Ă€r bland de mest prisvĂ€rda erbjudandena i landet”

Xiaomi har meddelat att Redmi 7A-budgetsmartphonen Àr pÄ vÀg till Indien. Detta kommer bara nÄgra dagar efter att varumÀrkets Indien-marknadschef Anuj Sharma exklusivt berÀttade 91mobiler att Redmi 7A kommer att presenteras i landet antingen tillsammans med Redmi K20-serien eller inom nÄgra dagar efter den. Förutom att bekrÀfta att handenheten kommer till den inhemska marknaden, har Xiaomi bett fans att gissa Redmi 7A India lanseringsdatum baserat pÄ en kryptisk teaser. I teasern nÀmns totalt 23,6 miljoner enheter Redmi 4A, Redmi 5A och Redmi 6A smartphones har sÄlts till april 2019.

#BelieveMiOrNot! đŸ€“

Totalt antal av # Redmi 4A, 5A och 6A telefoner som sĂ€ljs i Indien = 23,6 miljoner enheter (till april ’19), vilket Ă€r> befolkningen i # Australien! đŸ’Ș

Och nu kommer #SmartDeshKaSmartphone # Redmi7A för att fortsĂ€tta arvet! 🎉🎉

Mi-fans! NĂ„gra gissningar pĂ„ lanseringsdatum? 😎 # Xiaomi ❀ pic.twitter.com/mHg7bdEjLY

– Manu Kumar Jain (@manukumarjain) 28 juni 2019

För att komma ihĂ„g lanserade Xiaomi Redmi 4A i Indien som sin mest prisvĂ€rda smartphone vid den tiden. Samma Ă„r lanserade företaget eftertrĂ€daren Redmi 5A med mĂ€rket ‘Desh Ka Smartphone’, som följdes av Redmi 6A 2018. Tack vare de aggressiva priserna och konkurrenskraftiga funktionerna Ă€r telefonerna i Redmi A-serien bland de mest sĂ„lda telefonerna i landet. Xiaomi Global VP och Indiens chef Manu Kumar Jain i sin tweet har nĂ€mnt att detta Ă€r högre Ă€n Australiens befolkning. befolkningsdata Jain har anvĂ€nt för jĂ€mförelse Ă€r dock frĂ„n 2014.

Vi kan förvĂ€nta oss att handenheten avslöjas vid ett evenemang den 15 juli eller den 22 juli. Naturligtvis lanserar företaget Ă€ven Redmi K20 och K20 Pro-smartphones i landet i juli, och evenemanget förvĂ€ntas ske i mitten av juli. Som kan ses i tweeten kommer Redmi 7A att marknadsföras med taggen ‘Smart Desh ka Smartphone’.

Redmi 7A

Redmi 7A specifikationer

För att komma ihÄg lanserades Redmi 7A i Kina för nÄgra veckor sedan. Telefonen Àr ett budgeterbjudande med en 5,45-tums HD + -skÀrm och Android Pie-baserad MIUI 10. Smartphonen Àr laddad med en Qualcomm Snapdragon 439-processor, upp till 3 GB RAM och upp till 32 GB lagringsutrymme. För avbildning erbjuder handenheten en 13MP primÀr kamera med en LED-blixt och en 5MP selfie shooter. Ett nötigt 4000 mAh-batteri kompletterar listan över smarttelefonen.

I Kina börjar Redmi 7As pris pÄ motsvarande Rs 5 500 för basvarianten, och vi kan förvÀnta oss att det ocksÄ kommer att prissÀttas liknande i Indien. Vi kommer att ha mer information om nÄgra veckor, sÄ hÄll ögonen öppna.