Redmi 7A kompletta specifikationer och bilder som ses pÄ TENAA

Redmi 7A kompletta specifikationer och bilder som ses pÄ TENAA

“Redmi 7A sĂ€gs vara ett budgeterbjudande med en 5,45-tums HD + -skĂ€rm och ett 3 900 mAh-batteri”

Tidigare i mars introducerade Xiaomis undermĂ€rke Redmi sin senaste budgetsmartphone som heter Redmi 7 pĂ„ sin hemmamarknad i Kina. Nu arbetar företaget enligt uppgift med en nedtonad variant av handenheten, som förvĂ€ntas komma som Redmi 7A. Även om varumĂ€rket inte har bekrĂ€ftat förekomsten av den nya telefonen, har den enligt uppgift certifierats av den kinesiska certifieringsbyrĂ„n TENAA.

Xiaomi Redmi 7A TENAA

Den pĂ„stĂ„dda Redmi 7A har dykt upp pĂ„ TENAA med modellnumren M1903C3EC och M1903C3EE. Listan har avslöjat bĂ„de specifikationer och bilder pĂ„ den kommande handenheten. Enligt bilderna kan telefonen ha en skĂ€rmad skĂ€rm med Redmi-mĂ€rket i bottenramen sĂ„vĂ€l som pĂ„ baksidan. Handenheten verkar ha en enda kamera bĂ„de fram och bak. Även om det inte framgĂ„r av bilderna kan smarttelefonen erbjuda en plastkropp.

NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna föreslĂ„r certifieringen att Redmi 7A kommer att ha en 5,45-tums skĂ€rm med en upplösning pĂ„ 1 440 x 720 pixlar. Enligt listan drivs telefonen av en 1,4 GHz-oktakĂ€rnprocessor av okĂ€nt mĂ€rke. Handenheten sĂ€gs komma i tre RAM- och lagringsvarianter – 2 GB RAM + 16 GB, 3 GB RAM + 32 GB och 4 GB RAM + 64 GB, alla varianter med stöd för microSD-kort upp till 256 GB i storlek. Vi kan förvĂ€nta oss att smarttelefonen startar Android 9 Pie-baserad MIUI 10 ur lĂ„dan.

I bildavdelningen Àr Redmi 7A listad pÄ certifieringsbyrÄns webbplats med en 13 megapixel primÀr shooter och en 8 megapixel sekundÀr snapper. För att jÀmföra erbjuder dess föregÄngare en dubbel 12-megapixel + 2-megapixelkamerainstÀllning pÄ baksidan. Listan avslöjar att Redmi 7A kommer att drivas av ett nötigt 3 900 mAh batteri. Slutligen föreslÄr certifieringen att handenheten kommer att finnas i flera fÀrgalternativ inklusive svart, rött, blÄtt, rosa, vitt, grönt, lila och grÄtt.

TyvÀrr Àr det för nÀrvarande inte klart nÀr Redmi planerar att lansera Redmi 7A. Vi kommer att ge dig mer information sÄ snart företaget officiellt meddelar nÄgot.