Redmi arbetar enligt uppgift pÄ smartphone med 64-megapixelkamera

Redmi arbetar enligt uppgift pÄ smartphone med 64-megapixelkamera

“Redmi-smarttelefonen Ă€r utrustad med Samsungs senaste ISOCELL Bright GW1-sensor med 64 megapixel upplösning”

Efter 48-megapixelsensorn kan Redmi nu ta med Samsungs 64-megapixel ISOCELL Bright GW1-sensor ombord med sin nÀsta smartphone. Det finns för nÀrvarande inga telefoner pÄ marknaden som har en 64MP kamerasensor. Denna 64MP snapper introducerades förra mÄnaden som en eftertrÀdare till Samsung ISOCELL GM1 48-megapixel snapper. Strax efter lanseringen ryktes det att den kommande Galaxy A70s skulle kunna vara den första telefonen med sensorn. Men vÀlrenommerade tipster Ice Universe publicerade den Weibo att Redmi ocksÄ arbetar pÄ en ny smartphone som kommer med den nya sensorn.

64MP ISOCELL Bright GW1 och 48MP ISOCELL Bright GM2

Handenheten kommer sannolikt att lanseras i Kina först – precis som Samsung Galaxy A70s. Vi mĂ„ste vĂ€nta och se om Redmi eller Samsung lyckas ta tag i den prestigefyllda taggen för vĂ€rldens första smartphone med en 64-megapixelsensor. Det finns för nĂ€rvarande ingen information om den mystiska Redmi-smarttelefonen.

NĂ€r det gĂ€ller ISOCELL Bright GW1 64-megapixelsensor har den Samsungs Isocell Plus-teknik och Tetracell-teknik som kan producera ljusare bilder med svagt ljus med en 16-megapixel upplösning genom att kombinera fyra pixlar till en. Sensorn stöder realtids HDR pĂ„ upp till 100 decibel och en dubbel konverteringsförstĂ€rkning som spioneras för att producera rika nyanser och fĂ€rgnoggrannhet med minimalt brus. Andra funktioner inkluderar autofokusteknik för fasdetektering och full HD-inspelning med 480 bilder per sekund (FPS) för “mjuka filmiska” slowmotion-videor.

Eftersom de flesta Redmi-smartphones redan har lanserats under första halvÄret Àr det osannolikt att handenheten med 64-megapixelsensor kommer snart. Vi kan behöva vÀnta till senare i Är för att lanseringen ska ske. Redmi Àr bland fÄ mÀrken som erbjuder konsumenterna den senaste tekniken till ett överkomligt pris. Redmi Note 7 Pro och Note 7S Àr de klassiska exemplen pÄ det, det hÀr Àr de enda smartphones pÄ under 20 000 Rs som kommer med en primÀrkamera pÄ 48 megapixlar. Vi mÄste vÀnta och se om den hÀr trenden fortsÀtter med kommande lanseringar eller om varumÀrket Àndrar sin riktning sÄ smÄningom.

[Previous Story]Truecaller testar enligt uppgift VoIP-anropstjÀnster i Indien

[Next Story]Huawei smartphones som visar lÄsskÀrmsannonser i vissa regioner