Redmi flaggskepp med Snapdragon 855 kommer att ha 3,5 mm hörlursuttag, bekrÀftar Xiaomi VP

 Redmi Pro 2-specifikationer lÀckt ut;  Snapdragon 855 SoC och pop-up-kamera i slÀp

“Det kommande Redmi-flaggskeppet med Snapdragon 855 Ă€r ocksĂ„ tippat för att ha tre bakre kameror”

Xiaomis fristÄende varumÀrke Redmi förbereder för nÀrvarande sitt flaggskepp som kommer att drivas av Snapdragon 855 och paketerar trippel bakre kamerainstÀllning. Eftersom det Àr ett flaggskepp 2019 var det oklart om företaget skulle behÄlla 3,5 mm eller gÄ den trÄdlösa vÀgen. Förtydligande av detsamma, Redmis huvud Lu Weibing i ett inlÀgg pÄ Weibo bekrÀftade att det kommande Redmi-flaggskeppet verkligen skulle innehÄlla 3,5 mm ljuduttag, vilket kommer att bli en lÀttnad för audiofiler. Men han delade inte nÄgra andra detaljer om telefonen.

Redmi flaggskepp

I linje med Redmi-presidentens bekrÀftelse har en pÄstÄdd Ätergivning av flaggskeppet dykt upp online och visar 3,5 mm ljuduttaget nÀrvarande högst upp. Den lÀckta bilden visar att telefonen i röd fÀrg fÄr praktisk behandling och avslöjar ocksÄ lÀtt böjda kanter och smala ramar. Det som Àr förvÄnande Àr dock nÀrvaron av en utskÀrning pÄ toppen för skjutmekanismen för selfieskytten som motsÀger Lu Weibings tidigare pÄstÄenden om ingen popup-selfie-kamera, men backade en tidigare lÀckt render. Den hÀr delen Àr för nÀrvarande ganska oklar, sÄ vi föreslÄr att du tar den med en nypa salt.

Redmi flaggskepp

Dessutom föreslÄr rapporter ocksÄ att Redmi-flaggskeppet kan packa en 48MP primÀr kamera och en andra djupsensor för portrÀttbilder, Àven om det nu finns rykten om tredubbla bakre kameror. Det sÀgs ocksÄ ha en bakmonterad fingeravtryckssensor. VarumÀrket verkar vara pÄ inget humör för att dela med sig av detaljer om telefonen, eftersom det inte rusar för lanseringen nÀr som helst snart. Företaget fokuserar för nÀrvarande pÄ att sÀlja 10 miljoner enheter av de nyligen lanserade Redmi 7 och Note 7 Pro-smartphonesna i Kina.

Separat Àr Redmi ocksÄ redo att lansera Redmi S3 med 32MP selfie shooter i Kina ganska snart, eftersom varumÀrkets huvud började reta det pÄ Weibo. Samma telefon kommer att lanseras i Indien som Redmi Y3 den 24 april. HÄll ögonen öppna för fler uppdateringar.