Redmi flaggskepp med Snapdragon 855 SoC startar inte nÀr som helst, sÀger Xiaomi VP

Xiaomi kan sÀkra 50 procent marknadsandel i Indien, hÀvdar Lu Weibing

“Redmi-chef Lu Weibing bekrĂ€ftar att Snapdragon 855-driven flaggskeppssmartphone inte kommer att lanseras nĂ€r som helst snart”

I en Weibo efter förra mĂ„naden bekrĂ€ftade Lu Weibing, vice president och chef för Redmi-varumĂ€rket, att snart lansera en flaggskeppssmartphone som drivs av Qualcomm Snapdragon 855 SoC. Men till allas överraskning, Lu Weibing i sitt senaste Weibo inlĂ€gg har begĂ€rt anvĂ€ndare att inte frĂ„ga honom om flaggskeppet och det Ă€r “för tidigt.” Han konstaterade snabbt att hans primĂ€ra fokus för nĂ€rvarande Ă€r att sĂ€lja tio miljoner enheter av de nyligen lanserade Redmi 7 och Note 7 Pro-smartphonesna i Kina.

Redmi Lu Weibing

Förtydligandet av Redmi-flaggskeppet Àr ganska vagt och det skapar förvirring om flaggskeppet Àr i ett tidigt skede för att prata om eller för tidigt för Redmi-varumÀrket, som Àr relativt nytt, att lansera ett Snapdragon 855-driven flaggskepp. För att komma ihÄg Àr Snapdragon 855 flaggskeppschipset frÄn Qualcomm med stöd för 5G.

Redmi lanserade nyligen Redmi 7 och Redmi Note 7 Pro i Kina. Redmi 7 Àr ett budgetutbud som levereras med en 6,26-tums skÀrm med HD + -upplösning, vattendroppskÀrning, bildförhÄllande 19: 9 och Corning Gorilla Glass 5. Den drivs av Qualcomm Snapdragon 632-chipset ihop med upp till 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme som kan utökas ytterligare med ett microSD-kort. Smarttelefonen har en dubbla bakre kamerainstÀllning med 12-megapixel + 2-megapixelsensorer med LED-blixt pÄ baksidan och en 8-megapixelspelare pÄ framsidan.

Xiaomi-Redmi-Note-7-Pro-featRedmi Note 7 Pro

NÀr det gÀller Redmi Note 7 Pro har den en 6,3-tums Full HD + Dot notch-skÀrm och drivs av Snapdragon 675 SoC. Handenheten har en 48MP Sony IMX586 primÀr sensor ihop med 5MP sekundÀr djupgivare pÄ baksidan; selfie-kameran har en 13MP-sensor. Den har ocksÄ ett 4000 mAh batteri med 18 W snabb laddningsstöd.