Redmi flaggskepp tippade för att starta den 13 maj

Redmi flaggskepp tippade för att starta den 13 maj

“I likhet med Realme X förvĂ€ntas Redmi-flaggskeppet ocksĂ„ komma i tvĂ„ varianter”

Det har varit mycket surr om Redmis flaggskeppssmartphone nyligen. Speciellt efter Realmes tillkÀnnagivande av lanseringsdatumet för Realme X förvÀntas Redmi försöka motverka företagets drag med en lansering av sitt eget flaggskepp denna mÄnad. Och Àven om det inte Àr sÀkert, kunde en ledtrÄd frÄn Xiaomi General Manager för Smart Home Division, Tang Mu, ha avslöjat ett potentiellt lanseringsdatum.

Redmi-förvÀntad-lansering

Enligt kinesiska mediekĂ€llor antyder tjĂ€nstemannen mot 13 maj lanseringsdatum för flaggskeppssmartphonen, som Ă€nnu inte har fĂ„tt nĂ„got officiellt namn. Xiaomis Redmi-flaggskepp förvĂ€ntas komma med ett seriöst prisvĂ€rt pris och Realmes officiella intrĂ€de kan ha berört företaget. Detta kan vara en av anledningarna till att vi kunde se ett tidigt Redmi-lanseringsevenemang. Det finns ocksĂ„ “en sak till” som kommer att avslöjas vid evenemanget förutom smarttelefonen och med tanke pĂ„ att Tang Mu Ă€r chef för smarta hemavdelningen, kan det vara en av dessa prylar med ett Redmi-mĂ€rke.

NÀr det gÀller Redmi-flaggskeppet har det förekommit ett antal lÀckor som har antytt en pop-up-kameradesign som liknar Realme X. Handenheten har dock mest undgÄtt alla nyfikna ögon och stannar i skuggorna, sÄ lÄngt design Àr bekymrad. Den senaste informationen om Redmi-flaggskeppet Àr att den kommer att ha en ultravidvinkelobjektiv, vilket avslöjades av Redmi-huvudet Lu Weibing. Han har ocksÄ tidigare sagt att handenheten kommer att ha ett 3,5 mm hörlursuttag, NFC-stöd och inte kommer att kallas Redmi X.

Vi förvĂ€ntar oss en trippelkamerainstallation pĂ„ Redmi-flaggskeppet inklusive en 48MP Sony IMX586-sensor. Andra lĂ€ckta specifikationer antyder att handenheten med kodnamnet “Raphael” kan gunga en 6,39-tums FHD + AMOLED-skĂ€rm, 8 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme.