Redmi-flaggskeppet med Snapdragon 855 kommer inte att ha pop-up selfie shooter, bekrÀftar Xiaomi VP

Xiaomi kan sÀkra 50 procent marknadsandel i Indien, hÀvdar Lu Weibing

“Lu Weibing, vice vd och chef för Redmi-mĂ€rket, klargjorde att Redmi-flaggskeppet med Snapdragon 855 inte kommer att ha en popup-selfie-kamera”

Xiaomis fristĂ„ende varumĂ€rke Redmi bekrĂ€ftade att lansera en flaggskeppsenhet som drivs av Snapdragon 855 i Ă„r och det ryktas allmĂ€nt att telefonen heter Redmi Pro 2. Förra veckan gav en ny rendering som publicerades pĂ„ Weibo oss vĂ„r första titt pĂ„ handenheten och avslöjade pop-up. selfie-kamera och trippel bakre kamerainstĂ€llning. En annan livebild av en pĂ„stĂ„dd Redmi-telefon dök sedan upp pĂ„ internet för nĂ„gra dagar tillbaka. Även om det inte Ă€r bekrĂ€ftat att det Ă€r Redmi Pro 2 i frĂ„ga, sĂ€gs den drivas av samma Snapdragon 855 och kan ses med en centrerad popup-selfie-kamera, vilket motsĂ€ger den tidigare lĂ€ckan. Denna lĂ€cka var sĂ€rskilt intressant eftersom Redmi, eller till och med Xiaomi, aldrig har anvĂ€nt popup-selfiemekanismen i en telefon tidigare.

Redmi flaggskepp

Svar pÄ en anvÀndares frÄga om Weibo, Lu Weibing, vice president och chef för Redmi-mÀrket, klargjorde att deras Snapdragon 855-drivna flaggskepp inte kommer att ha en popup-selfie-kamera. Detta, efter flera lÀckor under den senaste veckan, kommer som en överraskning och fÄr oss att ifrÄgasÀtta Àktheten hos de detaljer vi hittills vet. Det kommande Redmi-flaggskeppet kan ha ett vattendroppskÄr för att rymma selfieskytten pÄ framsidan. Tidigare lÀckor tyder pÄ att Redmi Pro 2 kan packa en 48MP primÀr kamera och en andra djupsensor för portrÀttbilder. Det Àr dock allt som finns att veta om Redmi-flaggskeppet just nu.

Den första Redmi Pro-smarttelefonen, slÀppt 2016, har en dubbla bakre kamerainstÀllning, vilket var en första för Redmi-telefoner vid den tiden. Med Lu Weibing som klargör att det Àr för tidigt att prata om Redmi-flaggskeppet, mÄste vi vÀnta pÄ att varumÀrket offentliggör ett officiellt tillkÀnnagivande de nÀrmaste dagarna. HÄll ögonen öppna för fler uppdateringar.