Redmi Go Àr Xiaomis nya erbjudande pÄ nybörjarnivÄ i Indien: pris, specifikationer

redmi go india featured (1)

“Redmi Go levereras med grundlĂ€ggande specifikationer och en urvattnad version av Android Oreo (Go-utgĂ„van) gĂ„r ur lĂ„dan”

Xiaomi har introducerat Redmi Go-smarttelefonen – det första med Android Oreo (Go Edition) OS, i Indien. Det nya nybörjarutbudet kör en soppad version av Android avsedd för avancerade enheter. Handenheten verkar vara inriktad pĂ„ första gĂ„ngen smarttelefonanvĂ€ndare som hoppar frĂ„n funktionstelefoner. Det erbjuder inga moderna specifikationer som 18: 9 eller 19: 9 bildskĂ€rm eller dubbla kameror istĂ€llet, Redmi Go har en budgetchipset och en 16: 9 bildskĂ€rm med tjocka kanter.

redmi go indien presenterade (1)

Redmi Go-pris i Indien

Redmi Go har prissatts till Rs 4499 för den ensamma 1 GB RAM och 8 GB intern lagringsvariant. Handenheten finns i svart och blÄ fÀrgalternativ och kommer att finnas tillgÀnglig för försÀljning frÄn och med den 22 mars kl. 12 via e-handelsplattformen Flipkart, Mi.com och Mi Home-butiker.

Redmi Go-specifikationer

NÀr vi pratar om specifikationerna, har Redmi Go en 5-tums HD-skÀrm och Qualcomms 1,4 GHz fyrkÀrniga Snapdragon 425 som tickar i sin kÀrna. SoC paras med 1 GB RAM och en 8 GB intern lagring, som kan utvidgas av anvÀndaren upp till 128 GB genom att lÀgga till ett microSD-kort. I kameravdelningen fÄr du en enda 8-megapixelkamera pÄ baksidan och en 5-megapixelkamera pÄ framsidan för selfies och videosamtal. Kamerorna stöds av Auto HDR och 11 scenlÀgen för att ytterligare förbÀttra resultaten.

Redmi Go

Det finns ingen fingeravtryckssensor pÄ telefonen, vilket innebÀr att anvÀndare mÄste förlita sig pÄ lösenordslÄsning. För anslutning finns dubbelt SIM-kort, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1 och GPS. Hela installationen drivs av ett 3000 mAh batteri. Förutom det har Redmi Go ocksÄ stöd för över 20 indiska sprÄk och virtuell Google Assistant pÄ hindi.