Redmi Go India-lansering förvÀntas nÀr Xiaomi planerar evenemang för 19 mars

Redmi Go India-lansering förvÀntas nÀr Xiaomi planerar evenemang för 19 mars

”Redmi Go Ă€r Xiaomis erbjudande pĂ„ nybörjarnivĂ„ med en urvattnad version av Android OS (Go-utgĂ„van) som gĂ„r ur lĂ„dan”

Xiaomi har radat upp en ny produkt som ska lanseras i Indien den 19 mars. Företaget har börjat rulla ut pressinbjudan för detsamma i landet. Inbjudan lyder, “” GO “#MiForYou”, vilket föreslĂ„r att enheten kan vara Redmi Go-smarttelefonen. Handenheten tillkĂ€nnagavs globalt för ett par mĂ„nader tillbaka, med en ganska grundlĂ€ggande specifikationsblad, men inte alla funktioner avslöjades vid den tiden. Redmi Go Ă€r den första enheten frĂ„n Xiaomi som startar Android Go-utgĂ„van (version okĂ€nd).

image002

Xiaomi Redmi Go-specifikationer

Som nÀmnts ovan Àr specifikationerna för Redmi Go inte i nÀrheten av moderna smartphones med tanke pÄ att det Àr en nystartad telefon. För att komma ihÄg har handenheten en 5-tums skÀrm med HD-upplösning, bildförhÄllande 16: 9 och tjocka ramar över och under skÀrmen. Telefonen har kapacitiva navigeringsknappar under skÀrmen, medan den övre ramen pryder öronsnÀcka, frÀmre kamera och nÀrhetssensor. KÀrnan ligger i en 1,4 GHz fyrkÀrnig Snapdragon 427 SoC, Ätföljd av 1 GB RAM och 8 GB lagring som kan utökas upp till 128 GB med microSD-kort.

Redmi Go

För fotografering vaggar Redmi Go en 8-megapixel (f / 2.0) -skytt pÄ baksidan och en 5-megapixel (f / 2.2) selfie-kamera pÄ framsidan. Kameran stöds av autofokus, HDR, burst-lÀge och upp till HD-videoinspelning. Hela installationen drivs av ett 3000 mAh batteri. Andra funktioner inkluderar en uppsÀttning Android Go-appar och anslutningsalternativ som Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1, micro USB och GPS.

Redmi Go-priset i Indien Àr inte kÀnt för tillfÀllet, men vi kan förvÀnta oss att det placeras under Redmi 6A och kostar lite mindre Àn Rs 5000. Handenheten kommer i tvÄ fÀrgvarianter: svart och blÄtt.