Redmi Go-variant med mer lagring retad i Indien av Xiaomi

Redmi Go

“Xiaomi Redmi Go-budgettelefon kommer med 5-tums skĂ€rm, ett 3000 mAh batteri och en 5MP selfie snapper”

Lanserades i mars kommer Xiaomis Redmi Go (Review) budgetsmartphone med Snapdragon 425 SoC, en 5-tums skĂ€rm och 8 GB internt minne. Nu retade varumĂ€rket pĂ„ Twitter att en Redmi Go-variant med mer lagringsutrymme snart skulle kunna lanseras i Indien. Även om tweeten inte nĂ€mner nĂ„got specifikt stĂ„r det att ‘#AapkiNayiDuniya hogi aur badi’ (en hashtag som tidigare anvĂ€ndes för Redmi Go), vilket tyder pĂ„ att Xiaomi kan ge en 16 GB lagringsvariant av handenheten. Eftersom det Ă€r en Android Go-telefon skulle den fortfarande komma med 1 GB RAM. Vi borde veta mer om lanserings- och tillgĂ€nglighetsinformation för den hĂ€r nya varianten under de nĂ€rmaste veckorna.

Ho jaayein tayyar zyaada appar ladda ner karne ke liye. Kyunki #AapkiNayiDuniya hogi aur badi. Kommentera om du vet vad som kommer. pic.twitter.com/NzYJYVLsmx

– Redmi Indien (@RedmiIndia) 24 maj 2019

Redmi Go pratar om specifikationerna och har en 5-tums HD-skÀrm och drivs av Qualcomm Snapdragon 425 SoC klockad pÄ 1,4 GHz fyrkÀrnig processor med Adreno 308 GPU. Den har 1 GB RAM-minne och ett 8 GB internt lagringsutrymme som kan utvidgas av anvÀndaren upp till 128 GB genom att lÀgga till ett microSD-kort. I kameravdelningen finns en enda 8-megapixelkamera pÄ baksidan och en 5-megapixel-shooter framÄt för selfies och videosamtal. Kamerorna stöds av Auto HDR och 11 scenlÀgen för att förbÀttra resultaten ytterligare.

Xiaomi Redmi Go recension002

Det finns ingen fingeravtryckssensor pÄ telefonen, vilket innebÀr att anvÀndare mÄste förlita sig pÄ lösenordslÄsning. För anslutning finns dubbelt SIM-kort, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1 och GPS. Ett 3000 mAh-batteri driver hela installationen. Förutom det har telefonen ocksÄ stöd för över 20 indiska sprÄk och virtuell Google Assistant pÄ hindi. Redmi Go 1GB + 8GB-varianten finns för nÀrvarande till 4499 Rs.