Redmi K20 bekrÀftade att fÄ Hi-Res Audio, gÄr upp för förbestÀllningar i Kina

Redmi K20 bekrÀftade att fÄ Hi-Res Audio, gÄr upp för förbestÀllningar i Kina

“Redmi K20 kommer att ha fantastiskt ljud, men vi vet fortfarande inte om det kommer att finnas stereohögtalare”

Redmi K20, som lanseras i maj 28th, har retats mycket under de senaste dagarna. Vi fick vÄrt första officiella blick pÄ telefonen igÄr nÀr Redmi publicerade en bild av den vackra nya lutande bakre designen i röd fÀrg. Det finns dock en ny Redmi K20-funktion som har retats idag, den hÀr Àr relaterad till telefonens ljudprestanda. Redmi K20 kommer inte bara att vara en bra spellur, tack vare Game Turbo 2.0, den kommer ocksÄ att erbjuda överlÀgset ljud pÄ grund av den högupplösta certifiering som den fÄtt.

remdi-k20-hi-res-ljud

Om du inte Àr en audiofil Àr High-Resolution Audio (HRA) en ljudproduktdesign som utvecklats av JAS (Japan Audio Association) och CEA (Consumer Electronics Association) i samarbete med Sony. Dessutom refererar Hi-Res-termen till ett musikformat med förlustfritt ljud som kan Äterge hela ljudutbudet frÄn inspelningar som har behÀrskats frÄn musikkÀllor som Àr bÀttre Àn CD-kvalitet. Kort sagt Àr den utformad för att ge lyssnare kÀnslan av verklig musik eftersom den var tÀnkt att levereras nÀr den spelades in.

redmi-k20-xiaomi-köpcentrum

Separat har Redmi K20 gÄtt upp för förbestÀllningar pÄ Xiaomi Mall; förbokningarna fortsÀtter till den 28 maj, nÀr luren startar i Kina. Det kostar 100 RMB (cirka 1000 Rs) att boka telefonen enligt webbplatsen. Andra officiella funktioner pÄ enheten inkluderar ett Snapdragon 855 SoC, 4000 mAh batteri, trippelkameror (48MP primÀrt) och Game Turbo 2.0. Redmi K20 kommer ocksÄ till Indien.