Redmi K20 bekrĂ€ftades vara namnet pĂ„ varumĂ€rkets nĂ€sta flaggskepp; ‘K’ stĂ„r för Killer

Redmi K20 och K20 Pro kompletta specifikationsblad lÀckt ut bara nÄgra dagar före lanseringen

“Även om Redmi förvĂ€ntades avslöja lanseringsdatumet för Redmi K20 ocksĂ„ idag, sĂ„ kom det inte att hĂ€nda”

Xiaomi har Ă€ntligen avslöjat namnet pĂ„ sin Redmi Snapdragon 855-smartphone idag, som lovat. Och som gĂ„rdagens lĂ€ckage sa, det heter Redmi K20. Xiaomis VD satte upp ett frĂ„gesport pĂ„ Weibo igĂ„r för folk att vĂ€lja mellan fyra namn för det kommande flaggskeppet. Dessa alternativ inkluderade X20, K20, P20 och T20. Nu har tjĂ€nstemannen förklarat att “K” stĂ„r för Killer. Eftersom alla telefoner i denna serie kommer att vara flaggskeppsmördare, heter den ocksĂ„. Han förklarade emellertid inte orsaken till det udda numret ”20” som bifogades det. Dock har flaggskeppets lanseringsdatum inte avslöjats Ă€nnu och vi vĂ€ntar fortfarande pĂ„ bekrĂ€ftelse. Icke desto mindre antyder ryktfabriken att en lansering kan ske denna mĂ„nad sjĂ€lv.

Nu förvÀntas det att det ocksÄ finns en Redmi K20 Pro-variant av samma telefon som Àr en sann flaggskeppsmördare med Snapdragon 855 SoC medan standard Redmi K20 kan sluta med en Snapdragon 730 SoC. Företaget har inte förtydligat de tvÄ varianterna. Vi saknar dock information om andra specifikationer tack vare lÀckor. PÄ tal om den, den första officiella livebilden av Redmi K20-handenheten sÄgs igÄr nÀr Xiaomi-president Lin Bin publicerade en bild av honom som tog en selfie med en popup-kameratelefon. Medan bilden inte avslöjar mycket förutom handenhetens fÀrg och att den har en utskjutande frontkamera men verkar ha en tredubbel kamerainstÀllning.

Baserat pÄ de senaste lÀckorna kommer Redmi K20 att ha en 6,39-tums AMOLED-skÀrm. Det förvÀntas ocksÄ att flagga tredubbla kameror med en 48MP primÀr shooter, en 8MP teleobjektiv och en 13MP ultrabred sensor. Batteriet kommer sannolikt att vara cirka 4000 mAh, tillsammans med 27W snabb laddning. Det förvÀntas ocksÄ ha en sjÀtte generationens fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Nu, eftersom Redmi har utnÀmnt handenheten K20, blir det vÀldigt intressant att se hur företaget prissÀtter handenheten. NÀr allt kommer omkring, om det Àr ett flaggskeppsmördare, mÄste det ha ett mördarpris.