Redmi K20 DC-dimning och Game Turbo 2.0-funktioner bekrÀftas i nya teasers

redmi_k20_teaser

“DC-dimningsfunktion gör att Redmi K20 kan undvika att flimra vid lĂ„ga ljusstyrkenivĂ„er, medan Game Turbo 2.0 sĂ€kerstĂ€ller optimerad prestanda under spel”

Den kommande Redmi K20-smarttelefonen har retats av varumÀrket för mycket under den senaste veckan och vi fick till och med se den första officiella bilden av handenheten just igÄr. Innan telefonen öppnas den 28 maj har Redmi delat nÄgra intressanta funktioner i den kommande handenheten. Enligt den senaste teasern frÄn Redmi kommer K20 att innehÄlla Game Turbo 2.0 och DC Dimming.

redmi_k20_teaser

Diskuterar först det senare, DC Dimming hjÀlper i huvudsak smarttelefonen att undvika flimmerproblem vid lÄg ljusstyrka. Dessa flimmerproblem orsakas vanligtvis i AMOLED-paneler pÄ grund av anvÀndningen av PWM (Pulse Width Modulation) för att kontrollera skÀrmens ljusstyrka. Det vore intressant att se funktionen i funktion nÀr handenheten startas.

Redmi K20 Game Turbo

Kommer till Game Turbo 2.0, som namnet antyder, kommer funktionen att optimera telefonens prestanda för spelsessioner. VarumÀrkets chef Lu Weibing har ocksÄ nÀmnt att anvÀndare kommer att kunna svara pÄ textmeddelanden nÀr de spelar spel tack vare detta lÀge.

NÀr vi pratar om tidigare officiella teasers har Xiaomi bekrÀftat att handenheten kommer att ha en 7: e generationens fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Smarttelefonen har bekrÀftats att rymma ett 4000 mAh batteri. 3C-certifieringen som upptÀcktes igÄr indikerade ocksÄ 27W snabb laddning pÄ K20 Pro-versionen och en 18W-laddning pÄ Redmi K20. Andra officiellt bekrÀftade funktioner inkluderar 960 fps slowmotion-videor, en 48MP Sony-kamera och Snapdragon 855-chipset. En variant av handenheten förvÀntas ocksÄ ha en mid-range CPU som Snapdragon 730, men detta har inte bekrÀftats av företaget Ànnu. Redmi K20 kommer snart att vara officiell i Indien men lanseringsdatumet har inte delats av företaget.

KĂ€lla 1, 2

[Previous Story]HP behÄller topplistan pÄ den indiska PC-marknaden eftersom den totala marknaden krymper med 8 procent: IDC

[Next Story]Realme C2 recension: sÄ VFM som det blir