Redmi K20 flÀckig pÄ Geekbench; teaser bekrÀftar dual-band GPS

 Redmi K20 flÀckig pÄ Geekbench;  teaser bekrÀftar dual-band GPS

“Dual-band GPS sĂ„gs först pĂ„ Xiaomi Mi 8 och det förbĂ€ttrar noggrannhet och hastighet över enstaka band”

Redmi K20 Àr det första Redmi-flaggskeppet, som har vÀntats sedan början av januari nÀr undermÀrket separerade frÄn Xiaomi i Är. Det har varit mycket surr om enheten och vi vet nu mycket mer om handenheten Àn tidigare, tack vare officiella teasers. Men det finns mer information som sipprar in fortfarande före morgondagens lansering. För det första har handenheten setts pÄ Geekbench. Och för det andra visar en officiell teaser att smarttelefonen kommer med dual-band GPS-teknik.

redmi-k20-geekbÀnk

NĂ€r det gĂ€ller Geekbench-listan verkar Redmi K20 ha kodnamnet “DaVinci”. Den prickade listan visar 6 GB RAM och Android Pie som körs pĂ„ luren och det finns en octa-core CPU, som förmodligen Ă€r en Snapdragon 730 SoC om man ska tro pĂ„ de senaste lĂ€ckorna. Nu har det sett mer och mer sĂ€kert ut de senaste tvĂ„ veckorna att Redmi K20-serien kommer att ha tvĂ„ varianter. En Pro-version med Snapdragon 855 förvĂ€ntas vara ett heltĂ€ckande flaggskepp och en vanlig K20 med nya Snapdragon 730 SoC och en mer överkomlig prislapp verkar ocksĂ„ komma.

redmi-k20-gps

En officiell teaser över helgen har avslöjat ytterligare en ny funktion, och detta kommer förmodligen att vara den sista retningen innan lanseringen. VarumÀrket har bekrÀftat att telefonen kommer med dual-band GPS, nÄgot Xiaomi gjorde först med Mi 8. Det Àr inte en spelförÀndrande funktion men det har nÄgra bra anvÀndningsfall eftersom det ger förbÀttrad noggrannhet i spÄrning och hastighet. JÀmfört med enbandss GPS som har en noggrannhet pÄ cirka 5 meter, lovar denna teknik noggrannheten pÄ bara en tiondel av en meter. Det betyder att felmarginalen har minskat och detta kan gynna applikationer som Maps som krÀver exakt positionering för svÀng för svÀng gatunavigering.

[Previous Story]OnePlus 7 Pro fÄr flera kamera- och systemförbÀttringar i den senaste OxygenOS-uppdateringen

[Next Story]OPPO Reno Z med 6,4-tums skÀrm, Snapdragon 710 SoC tillkÀnnagav: specifikationer, pris