Redmi K20 med Snapdragon 855 fÄr oövertrÀffad hög poÀng pÄ AnTuTu

Redmi K20 med Snapdragon 855 fÄr oövertrÀffad hög poÀng pÄ AnTuTu

“Redmi K20 övertrĂ€ffade den nuvarande listledaren Mi 9 med enorm marginal pĂ„ AnTuTu-riktmĂ€rket”

Xiaomi India tog nyligen en grĂ€vning pĂ„ OnePlus efter lanseringen av OnePlus 7 och beskrev varumĂ€rkets egen kommande telefon Redmi K20 som ‘Flagship Killer 2.0’. Även om handenheten tidigare förvĂ€ntades lanseras i Indien som POCO F2, men eftersom teasern belyser namnet som K20, kan vi förvĂ€nta oss att varumĂ€rket lanserar smarttelefonen i Indien med samma moniker som Kina. Intressant Ă€r att nu har vi ocksĂ„ AnTuTu-referenspoĂ€ngen registrerad av handenheten, vilket Ă€r förvĂ„nansvĂ€rt högt, Ă€ven för ett flaggskepp.

redmi_k20_antutu

Redmi K20 AnTuTu-poÀngen, delad av Lin Bin sjÀlv, ligger pÄ 458 754, vilket Àr framför allt andra handenheter med Snapdragon 855. Vad som Àr mer förvÄnande Àr att den nuvarande listledaren, Mi 9, lyckas leverera en genomsnittlig poÀng pÄ runt 370 000, vilket Àr mycket lÀgre Àn Redmi K20. Detta fÄr oss att undra vad varumÀrket har implementerat i det nya flaggskeppet för att erbjuda sÄ imponerande prestanda pÄ riktmÀrket.

Redmi-K20

NÀr det gÀller prissÀttning finns det inget officiellt ord Ànnu, men som vi nÀmnde tidigare förvÀntades handenheten att den skulle komma som POCO F2 och vi kan förvÀnta oss att prissÀttningen ligger ungefÀr i samma intervall, om inte nÄgot högre. Med Snapdragon 855 och denna typ av standardprestanda, om Xiaomi lyckas lansera handenheten i denna prisklass i Indien, kan vi förvÀnta oss att varumÀrket replikerar prestanda för POCO F1, som sÄldes som hotcakes i landet.