Redmi K20 officiella bilder avslöjar telefonen i full glans

Redmi K20 officiella bilder avslöjar telefonen i full glans

”Redmi retade handenheten i en sorts röd nyans med lutningar som kramar hörnen pĂ„ telefonen”

Redmi K20 lanseras den 28 maj i Kina men varumĂ€rket har nu avslöjat det första officiella utseendet pĂ„ telefonens baksida. Den frĂ€mre skĂ€rmen som visas i teasern visar den oavbrutna skĂ€rmen utan nĂ„gra hack och bekrĂ€ftar ocksĂ„ fingeravtryckslĂ€saren pĂ„ displayen. NĂ€r det gĂ€ller baksidan av handenheten har bara en fĂ€rg officiellt retats men det finns andra fĂ€rger som cirkulerar pĂ„ interwebsna som faktiskt inte Ă€r officiella. I sjĂ€lva verket Ă€r dessa flĂ€ktmodifierade renderingar av den kommande “Flagship Killer 2.0.”

redmi-k20-teaser-front

Med en nÀrmare titt bakifrÄn har Xiaomi ocksÄ anvÀnt en Purple-ish Red-nyans för att visa pÄ sin officiella post och det Àr en unik lutningsdesign som vi inte har sett tidigare. Kameraplaceringen Àr central med en enda modul som ligger ovanpÄ de andra tvÄ kamerasensorerna, vilket ocksÄ Àr mÀrkligt eftersom det vanligtvis ligger under en dubbelkamerainstallation. Xiaomi har sedan dess ocksÄ retat ett Game Turbo 2.0-lÀge för handenheten som förutsÀgbart Àr avsedd för att öka spelprestandan.

NÀr det gÀller tidigare officiella teasers har Xiaomi bekrÀftat en 7: e generationens fingeravtryckslÀsare pÄ handenheten tillsammans med ett 4000 mAh batteri. CCC (3C) -certifieringen bevittnade igÄr angav ocksÄ 27W snabb laddning pÄ K20 Pro-versionen och en 18W-laddning pÄ K20. Andra officiella funktioner inkluderar 960 fps slow-motion-videor, en 48MP Sony-kamera och naturligtvis Snapdragon 855. Dessutom förvÀntas en variant av telefonen ha en mellanstor processor som Snapdragon 730, vilket Ànnu inte Àr bekrÀftat. Redmi K20 kommer snart ocksÄ att vara officiell i Indien, sÀger företaget, men det officiella lanseringsdatumet Àr Ànnu inte kÀnt.

[Previous Story]Reliance Jio fÄr 9,4 miljoner abonnenter i mars, Airtel och Vodafone förlorar 30 miljoner: TRAI

[Next Story]ZTE Blade A5 2019 med 5,45-tums HD + -skÀrm och 13MP bakre kamera blir officiell