Redmi K20 officiella fall, detaljhandelsbox avslöjade officiellt

Redmi K20 officiella fall, detaljhandelsbox avslöjade officiellt

“Redmi K20 förvĂ€ntas bli prissatt aggressivt och kommer att tĂ€vla med OnePlus 7”

Den senaste veckan har ökad aktivitet pÄ officiella kanaler relaterat till det oanmÀlda flaggskeppet Redmi K20. Vi lÀrde oss mÄnga saker om det, inklusive det faktum att det snart kommer att slÀppas i Indien. Men medan lanseringsdatumet fortfarande inte Àr kÀnt varken för Kina eller Indien, har företaget retat telefonens butikslÄda och bakomslag pÄ Weibo, tillsammans med en del varor. Eftersom detta Àr ett officiellt fall, bekrÀftar det en hel del detaljer om handenheten.

redmi-k20-officiella-fall-skjortor

För det första bekrĂ€ftar utskĂ€rningen pĂ„ baksidan en trippel kamerainstĂ€llning pĂ„ telefonen. Vi har sett lĂ€ckta bilder av handenheten tidigare men de har inte varit de tydligaste och mest idealiska snapsna och vi har Ă€nnu inte sett en bra högupplöst bild. Telefonen kallas “Demon King” och du ser bilder av den lekfulla demonkungen pĂ„ alla tillbehör och butikslĂ„dan. Vi förvĂ€ntar oss ocksĂ„ en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen eftersom utskĂ€rningen inte rymmer mer Ă€n tre sensorer. Redmi K20 har nĂ„gon form av koppling till Purple eftersom alla saker som visas pĂ„ bilderna, inklusive fodralet, Ă€r Purple.

NÀr det gÀller den tidigare lÀckta informationen förvÀntas Redmi K20 ha en hack-6,39-tums Full-HD + -skÀrm. Handenheten har en popup-kamera, vilket gör den till den första telefonen under Xiaomis banner med funktionen. Snapdragon 855 SoC kommer att driva CPU-prestanda och den bakre trippelkamerainstÀllningen tros bestÄ av en primÀr 48MP Sony IMX 586-sensor, en 13MP ultra-vidvinkelobjektiv och en 8MP telefoto-shooter. Lu Weibing, Redmis chef har sagt att handenheten kommer att vara optimerad för spel och har en galen AnTuTu-poÀng som nyligen visade sig vara mer Àn 400,00. Lanseringsdatumet vÀntar dock fortfarande och vi förvÀntar oss ett meddelande snart.

[Previous Story]Motorola One Vision kan lanseras i Kina som Motorola P50

[Next Story]Redmi 7A fungerar sannolikt eftersom tre nya Xiaomi-telefoner fÄr TENAA-certifiering