Redmi K20 Pro Android Q Beta build tillgÀnglig för nedladdning

Redmi K20 Pro Android Q Beta build tillgÀnglig för nedladdning

“Redmi K20 Pro Android Q beta-versionen Ă€r begrĂ€nsad till den kinesiska marknaden och har fortfarande en hel del buggar för en tidig första uppdatering”

Redmi-flaggskeppet som förvÀntades sedan ett par mÄnader tillkÀnnagavs Àntligen i Kina tidigare denna vecka. SÄ mycket som vi inte ville ha det kallas det Redmi K20 och Redmi K20 Pro, med de tvÄ handenheterna med kraftfulla specifikationer till ett fickvÀnligt pris. BÄda telefonerna kommer med Android Pie out-of-the-box och den första Android Q-beta för Redmi K20 Pro Àr nu ute. Det Àr en av Xiaomi-telefonerna tillsammans med Mi MIX 3 5G och Mi 9 som ska ingÄ i Android Q beta. Men det Àr vÀrt att notera att det Àr en tidig byggnad med mÄnga buggar som vi kommer att lista nedan.

20190529_114426_82

Android Q Beta-byggnaden hÀr Àr för Kina, och det Àr förstÄeligt eftersom telefonen inte har slÀppts nÄgon annanstans. Om du inte Àr van vid en buggy-byggnad eller inte Àr medveten om processen bör du förmodligen vÀnta pÄ den stabila uppdateringen. NÀr det gÀller buggarna, kolla listan nedan. NedladdningslÀnken för build finns hÀr.

    FingeravtrycksigenkĂ€nning fungerar inte just nu. InstĂ€llningar-appen kraschar nĂ€r en anvĂ€ndare försöker komma Ă„t menyn “Appar och meddelanden” med “InstĂ€llningar har slutat köra” -felet. VĂ€xling mellan anvĂ€ndare Ă€r inte tillgĂ€nglig. Nedladdning av Google Drive-video visar i vissa fall inte videolĂ€ngden i fotobiblioteket. Bluetooth upptĂ€cker inte vissa tangentbord inklusive Logitech K380.

Det Ă€r bra att se Xiaomi ge ut snabb Ă„tkomst till betaversioner för Android Q pĂ„ Redmi K20 Pro. Google meddelade vid I / O-konferensen att 15 varumĂ€rken kommer att vara en del av betaprogrammet, inklusive Xiaomi i listan. Den levereras med nĂ„gra fantastiska funktioner som Dark Theme, förbĂ€ttrade gester och mer. Vi har Ă€nnu inte sett nĂ€r Redmi K20-serien lanseras i Indien som officiella teasers för “flaggskeppsmördaren” redan Ă€r ute.

[Previous Story]Apple ökar App Store-nedladdningsgrÀnsen för mobildata frÄn 150 MB till 200 MB

[Next Story]Google Assistant-buggen stÀngs enligt uppgift av sig sjÀlv via Bluetooth och Android Auto