Redmi K20 Pro ny MIUI 10-uppdatering fixar popup-kameraproblem, ger anpassningar av lÄsskÀrmen och mer

Redmi K20 Pro: HÀr Àr de bÀsta funktionerna i den nya OnePlus 7-rivalen

“Uppdatering av Redmi K20 Pro MIUI 10 löser problem med batteriets avlopp i firmware, optimerar ansiktslĂ„sning och mer”

Xiaomis Redmi-varumÀrke presenterade Redmi K20 Pro-smartphones i Kina förra mÄnaden. Flaggskeppet bekrÀftas ocksÄ att det snart kommer till den indiska marknaden. Det Àr varumÀrkets första telefon som har en popup-selfie-skjutreglage. Men den hÀr mekanismen orsakar enligt uppgift problem. Skjutreglaget höjs automatiskt nÀr anvÀndaren fÄr ett videosamtal frÄn en applikation Àven nÀr telefonen placeras i fickan, vilket gör den ömtÄlig och utsatt för damm. Redmi har tagit upp problemet och har lanserat MIUI 10 v10.3.8.0.PFKCNXM-uppdatering som pÄstÄs lösa problemet med glidmekanismen.

Redmi K20 Pro MIUI 10

Dessutom, enligt PiunikaWeb, Ă€ndringsloggen inkluderar Ă€ven anpassningar av lĂ„sskĂ€rmsklockan och förbĂ€ttringar av statusfĂ€ltet och aviseringsskĂ€rmen. Uppdateringen optimerar ocksĂ„ ansiktslĂ„sning och ger möjlighet att stĂ€lla in mĂ„nkalender pĂ„ lĂ„sskĂ€rmen. Problemet med tomgĂ„ngsbatteriets urladdning i fabriksprogramvaran har ocksĂ„ enligt upprĂ€ttats. Appar Ă„terges nu med rundade hörn. Även om det Ă€r möjligt att Redmi kan ha inkluderat en fix till den okalibrerade nĂ€rhetssensorn, men Ă€ndringsloggen anger inte. Uppdateringen har redan börjat rulla ut i Kina men det kan ta en vecka att nĂ„ alla.

För att komma ihÄg drivs Redmi K20 Pro av Snapdragon 855 SoC med Adreno 640 GPU och har en 6,39-tums full-HD + AMOLED-skÀrm med hakfri design tack vare popup-reglaget. Den stöder Android 9.0 Pie med MIUI 10-hud pÄ toppen med Game Turbo 2.0-lÀge. NÀr det gÀller optiken prylar Redmi K20 Pro en trippelkamerainstallation pÄ baksidan som bestÄr av en primÀr snapper pÄ 48MP f / 1.7, en sekundÀr shooter pÄ 13MP f / 2.4 och en sensor pÄ 8MP tele f / 2.4. PÄ framsidan finns en 20MP f / 2.0-kamera för selfies och videochattar. Handenheten levereras ocksÄ med funktioner för högupplöst ljud och DC-dimning.