Redmi K20-specifikationer avslöjade i sin helhet tack vare ny lÀcka

Redmi K20 och K20 Pro kompletta specifikationsblad lÀckt ut bara nÄgra dagar före lanseringen

“Redmi K20 kommer att bli Xiaomis nya Redmi-flaggskepp som drivs av Snapdragon 855-chipset”

Redmi K20-smarttelefonen har varit i lĂ€ckage i flera mĂ„nader nu. Ursprungligen ryktades telefonen om att ha Snapdragon 855-chipset och annan toppnivĂ„hĂ„rdvara. Tidigare i veckan bekrĂ€ftade Xiaomi officiellt att den hĂ€r telefonen skulle kallas Redmi K20 och köra nĂ€mnda processor. Även om företaget fortfarande inte har avslöjat det officiella lanseringsdatumet för telefonen vet vi att det snart kommer att meddelas. Nu har en ny lĂ€cka dykt upp online, som beskriver alla specifikationer för den kommande flaggskeppsmördaren.

Xiaomi kallar Redmi K20 som Flagship Killer 2.0, med en ny teaser som pekar pÄ de senaste flaggskeppen frÄn OnePlus. Den nyligen meddelade OnePlus 7 Pro Àr inte riktigt ett flaggskeppsmördare, utan mer bara ett flaggskepp med en premiumprislapp. Den Redmi-mÀrkta K20-smarttelefonen förvÀntas prissÀttas mycket lÀgre Àn OnePlus-enheten, dÀrmed flaggskeppsmördaren. En annan lÀcka avslöjade att enheten ocksÄ skulle ha en pop-up selfie-kamera. Den senaste lÀckan har dock spillts ut i stort sett alla andra specifikationer för K20.

Enligt lÀckan, som publicerades av en Twitter-anvÀndare, kommer Redmi K20 att packa ett 4000 mAh batteri med stöd för 27W snabb laddning. Telefonen har en 6,39-tums OLED-skÀrm med full HD + -upplösning och ingen hack. LÀckaget avslöjar ocksÄ att den framÄtvÀnda popup-kameran kommer att ha en 20-megapixelsensor. NÀr det gÀller den bakre kamerainstÀllningen kommer enheten att ha tre sensorer, nÀmligen en primÀr 48-megapixel Sony IMX586-sensor, en 13-megapixel super-bred sensor och en 8-megapixel teleenhet. Enheten tippas ocksÄ för att ha en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen.

Tidigare rapporter har avslöjat att telefonen kommer med UFS 2.1-lagring, vilket ocksÄ visas i de senaste lÀckta bilderna. Du kan förvÀnta dig upp till 8 GB RAM-minne och 256 GB lagringsutrymme ombord. Telefonen har ocksÄ dykt upp pÄ AnTuTU med nÄgra bra poÀng tack vare Snapdragon 855-chipset. En annan fÀrsk rapport uppgav att Xiaomi kunde lansera tvÄ telefoner, Redmi K20 och K20 Pro.