Redmi kommer enligt uppgift att lansera tvÄ, inte en, Snapdragon 855-drivna flaggskeppssmartphones

Redmi kommer enligt uppgift att lansera tvÄ, inte en, Snapdragon 855-drivna flaggskeppssmartphones

“Det Ă€r för nĂ€rvarande oklart hur de tvĂ„ Redmi-flaggskeppstelefonerna kommer att skilja sig frĂ„n varandra”

Maj 2019 blir en av de mest trafikerade mÄnaderna i Är hittills, med sÄ mÄnga som fem flaggskeppssmartphones som lanseras över hela vÀrlden. Det rÀknas inte med att de andra mellanklasserna som ocksÄ lanseras denna mÄnad. Bland dem förvÀntas en Redmi-flaggskeppstelefon, Àven om det officiella lanseringsdatumet Ànnu inte avslöjas. Redmi-handenheten ska gÄ mot Realme X-flaggskeppet med liknande specifikationer. Nu, en ny rapport av MySmartPrice sÀger att det kommer att finnas tvÄ Redmi-flaggskepp istÀllet för bara ett. Enligt kÀllan till lÀckan kommer det att finnas tre fÀrgalternativ och fyra lagringsvarianter för bÄda handenheterna.

Redmi flaggskepp

Nu, förutsatt att bĂ„da dessa kommer att vara flaggskepp, kan vi förvĂ€nta oss att Snapdragon 855 SoC i bĂ„da telefonerna. Det Ă„terstĂ„r att se hur Redmi kommer att skilja mellan de tvĂ„ modellerna. KĂ€llan sĂ€ger dock att de tre fĂ€rgalternativen kommer att vara – Röd, BlĂ„ och Kolfiber. NĂ€r det gĂ€ller RAM- och lagringsvarianter kommer telefonerna enligt uppgift i följande konfigurationer: 6 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB, 8 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB.

Det Àr vid detta tillfÀlle vÀl dokumenterat att ett av Redmi-flaggskeppen kommer att ha en popup-kameradesign, men nu nÀr vi vet att det finns tvÄ flaggskepp Àr det lite förvirrande att sÀga vilken av de tvÄ som kommer att ha den (eller kanske bÄda) . Det har ocksÄ officiellt bekrÀftats att en av dem kommer att ha en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen och en ultravidvinkellins. Xiaomi Àr enligt uppgift vÀrd för ett evenemang den 13 maj i Kina, sÄ vi kanske fÄr veta mer om lanseringsdetaljerna för dessa tvÄ flaggskepp.