Redmi, Marvel samarbetar för att marknadsföra Avengers: Endgame

Xiaomi kan sÀkra 50 procent marknadsandel i Indien, hÀvdar Lu Weibing

”Redmi kan lansera Redmi Note 7 Pro som en begrĂ€nsad upplagaprodukt som en del av partnerskapet för att marknadsföra Marvels Avengers: Endgame”

Redmi, som avskaffades som en separat enhet av Xiaomi för nĂ„gra mĂ„nader sedan, har meddelat ett partnerskap med Marvel. Som en del av partnerskapet kommer Redmi att marknadsföra den kommande Avengers: Endgame-filmen med sina produkter. Även om inget konkret har avslöjats av de tvĂ„ företagen kan vi förvĂ€nta oss en version av en begrĂ€nsad upplaga av en av dess smartphones, teman och bakgrundsbilder eller tillbehör centrerade kring Avengers: Endgame och den populĂ€ra Marvel-serien.

Redmi partnerskap avengers slutspel

UndermÀrket Xiaomi lanserar kanske inte en helt ny smartphone sÄ nÀra slÀppet av den fjÀrde Avengers-filmen. Redmi har hittills inte gett nÄgot tips om hur det kommer att samarbeta med Marvel for Avengers: Endgame. En ny Redmi Note 7 Pro-variant kring filmfranchisen kommer att vara den mest uppenbara kandidaten för varumÀrket. Smarttelefonen har introducerats i tvÄ varianter, 6 GB + 128 GB och 4 GB + 64 GB. Den nya varianten kan ta upp saker och ting nÀr det gÀller hÄrdvara, men det Àr ren spekulation just nu. Vi vet inte heller om detta partnerskap kommer att vara en global insats eller endast begrÀnsad till Kina.

Det Ă€r vĂ€rt att notera att Marvel tidigare hade samarbetat med OnePlus förra Ă„ret för en specialutgĂ„va av OnePlus 6 för att marknadsföra den tredje filmen i Avengers-serien – Infinity War. Som ett resultat av samarbetet uppstod OnePlus 6 Marvel Avengers Edition. SĂ„ det Ă€r en överraskning att Marvel har bytt partner den hĂ€r gĂ„ngen, sĂ€rskilt med tanke pĂ„ att Marvel-Ă€gda Star Wars ocksĂ„ hade ett band med OnePlus.

[Previous Story]Nokia X71 kan lanseras som Nokia 6.2 pÄ globala marknader

[Next Story]Gmail för iOS fÄr anpassningsbara svepÄtgÀrder för att snooze, markera mail som lÀst / olÀst och mer