Redmi Note 5 blir Àntligen stabil Android Pie-uppdatering

Redmi Note 5 blir Àntligen stabil Android Pie-uppdatering

”Redmi Note 5: s Android Pie-uppdatering rullar ut i Kina just nu”

Xiaomi har Àntligen börjat rulla ut den stabila Android Pie-uppdateringen till förra Ärets Redmi Note 5-smartphone. Uppdateringen rullas för nÀrvarande ut pÄ Xiaomis hemmamarknad Kina och förvÀntas slÀppas i andra lÀnder de nÀrmaste dagarna. Android Pie-programuppdateringen har rullats ut för smarttelefonen med den nya firmwareversionen MIUI 10.3.1.0. Speciellt har telefonen nu fÄtt Android Pie-behandlingen, cirka tio mÄnader efter att operativsystemet slÀpptes för allmÀnheten.

Xiaomi Redmi Note 5 Android Pie-uppdatering

Enligt förÀndringsloggen ger Redmi Note 5s Android Pie-uppdatering stöd för att lÄsa upp appar via ansiktet. Den nya firmware fixar timern och andra problem relaterade till Clock-appen. Med appen Album kan du nu lÀgga till vattenstÀmpel under redigering och vÀlja mellan ett antal vattenstÀmplar. Weather-appen har fÄtt molniga animationer och korrigeringar relaterade till skÀrmtÀtheten. Uppdateringen optimerar instÀllningssidan för systemappen. Sist men inte minst, den nya firmware ger funktionen för spelacceleration.

För att komma ihĂ„g lanserades Xiaomi Redmi Note 5 i Indien i februari 2018. Telefonen har en 5,99-tums full HD + -skĂ€rm och drivs av en 2 GHz-oktakĂ€rnig Qualcomm Snapdragon 625-processor. Handenheten finns i tvĂ„ RAM- och lagringskonfigurationer – 3 GB + 32 GB och 4 GB + 64 GB. Enheten har en förstklassig metallkroppsdesign och en bakmonterad fingeravtryckssensor.

Xiaomi-Redmi-Note-5-recension-91mobiles-07_thumb.jpg

NÀr det gÀller de andra specifikationerna fÄr Redmi Note 5 en 12-megapixel primÀr kamera pÄ baksidan, med hjÀlp av en 5-megapixel sekundÀr snapper. För selfies Àr telefonen utrustad med en 5 megapixel front shooter. NÀr det gÀller anslutning har enheten 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth och A-GPS. Ett 4000 mAh batteri kompletterar listan med specifikationer. Handenheten lanserades för 9999 Rs för 3GB RAM-varianten, medan dess 4GB-modell slÀpptes för 11999 Rs. De Àr nu tillgÀngliga för runt Rs 8,999 respektive Rs 9,999 via e-tailers i landet.