Redmi Note 7-försäljningen sägs ha korsat 1 miljon enheter på mindre än en månad

Redmi Note 7-försäljningen sägs ha korsat 1 miljon enheter på mindre än en månad

‚ÄĚF√∂rs√§ljningen av Redmi Note 7 passerade 1 miljon enheter √§ven om f√∂retaget √§nnu inte har tagit det till andra st√∂rre marknader, som Indien, inom en kort period‚ÄĚ

Xiaomis Redmi-serie har varit mycket populär bland massorna sedan starten, särskilt på priskänsliga marknader. Det kinesiska företaget släppte enligt uppgift säljsiffrorna för sin Redmi Note 7-smartphone för perioden 15 januari till 11 februari, vilket lyfter fram dess dominans på marknaden. Enligt Xiaomi har Redmi Note 7 sålt 1 miljon enheter i Kina inom en månad efter lanseringen. Med Redmi som ett separat varumärke verkar det åtminstone inte ha tappat mark med fansen.

Redmi Note 7 feat

Redmi Note 7 är Redmis första smartphone efter att ha blivit ett oberoende varumärke och drivs av Qualcomm Snapdragon 660 SoC i kombination med upp till 6 GB RAM och 64 GB intern lagring. Budgetsmartphonen använder en 6,3-tums FHD + LCD-skärm med 1 080 × 2 340 pixlar och 19,5: 9 bildförhållande. Skärmen levereras med Corning Gorilla Glass 5 och ett vattendroppskår på toppen för att hysa den främre kameran.

När det gäller kameror har Redmi Note 7 en dubbel bakre kamerainställning, som inkluderar en 48-megapixel primär sensor med f / 1,8 bländare och en 5-megapixel sekundär sensor för djupavkänning, backas upp av dubbla LED-blixt. För selfies använder telefonen en 13-megapixelsensor. Den har ett 4000 mAh batteri och standard anslutningssvit.

Redmi Note 7-priset i Kina börjar på 999 RMB, vilket ungefär uppgår till 10 400 i indisk valuta. Xiaomi förväntas lansera handenheten i Indien snart, och med tanke på den kärlek som Redmi Note har fått tidigare kan vi förvänta oss liknande siffror i landet, förutsatt att varumärket kan följa efterfrågan.