Redmi Note 7 global lansering retad av Xiaomi-tjänsteman

Redmi Note 7 global lansering retad av Xiaomi-tjänsteman

“Den prisv√§rda Redmi Note 7 med en j√§ttestor 48-megapixelsensor och Snapdragon 660 SoC lanserades i Kina tidigare denna m√•nad”

Redmi Note 7 kan vara p√• v√§g mot en global lansering, enligt en tweet av en Xiaomi-tj√§nsteman. Xiaomi globala talesman Donovan Sung har twittrat en bild av Redmi-telefonen med texten “Stay Tuned” – medan den inte avsl√∂jar mycket, kommer fr√•n en global talesman, tydligt tydligg√∂r det en lansering utanf√∂r Kina-marknaden inom kort. Det √§r dock ingen √∂verraskning eftersom f√∂retagets Indien-chef redan har retat lanseringen av Redmi Note 7 i landet.

För att komma ihåg lanserades Redmi Note 7 i Kina tidigare denna månad som ett prisvärt erbjudande. Den levereras med Qualcomms mellanklassiga Snapdragon 660-chipset, en primär sensor på 48 megapixlar, ett kraftigt batteri och en skärm med vattendroppstil.

# RedmiNote7 ‚̧ԳŹ pic.twitter.com/pClonuopEb

– Donovan Sung (@donovansung) 29 januari 2019

Redmi Note 7 specifikationer

Innan vi börjar är det värt att nämna att Redmi Note 7 är den första smarttelefonen (och den enda för närvarande) av det nu oberoende Redmi-märket. När vi pratar om specifikationerna, har handenheten en 6,3-tums skärm med full HD + (1080 x 2340 pixlar) upplösning, ett vattendroppskår och 19,5: 9 bildförhållande. Den Android Oreo-drivna handenheten stenar Snapdragon 660 SoC under huven, tillsammans med upp till 6 GB RAM och 64 GB lagring med stöd för microSD-kort.

redmi-note-7_1

För fotografering har den en kombination av 48-megapixel + 5-megapixel djupavkännande sensor på baksidan och en 13-megapixel-shooter på framsidan för selfies. Ett 4000 mAh batteri håller showen igång, medan en fingeravtryckssensor på baksidan lägger till ett lager av säkerhet på Redmi Note 7. I Kina säljs Redmi Note 7 till ett startpris på RMB 999 (~ Rs 10 500).

I relaterade nyheter förväntas Redmi också snart lansera en Pro-variant av Redmi Note 7. Handenheten kommer sannolikt att vara den första i branschen med Snapdragon 675-chipset, och till skillnad från sina syskon kan Redmi Note 7 Pro innehålla 48-megapixel Sony IMX 586 istället för 48-megapixel Samsung ISOCELL Bright GM1-sensor.