Redmi Note 7-lansering i Indien ser överhÀngande ut

Xiaomi planerar att avbryta Redmi Note 7 i Indien med lanseringen av Redmi Note 7S

“I motsats till de senaste rapporterna kan Redmi Note 7 verkligen förvĂ€ntas lanseras inom denna mĂ„nad”

Ända sedan Xiaomi retade Indien-lanseringen av den bakre kameran med 48MP Redmi Note 7 (recension) i Indien har fans vĂ€ntat pĂ„ att enheten ska komma till landet med andedrĂ€kt. Vissa rapporter föreslog dock att smarttelefonens lansering har försenats till mars. Nu verkar det finnas nĂ„gra goda nyheter pĂ„ denna front. I ett skĂ€mt över Twitter mellan Manu Kumar Jain (Xiaomis globala VP och India MD) och Anuj Sharma (Xiaomi Indias Chief Marketing Officer) har duon angett att smarttelefonen verkligen kommer att slĂ€ppas inom denna mĂ„nad.

I en ny interaktion med Prylar 360, Manu Kumar Jain hade proklamerat att debututbudet under det nya Redmi-undermÀrket kommer att vara en spelvÀxlare. Medan han inte avslöjade nÄgon information om prissÀttning eller tillgÀnglighet, föreslÄr Twitter-konversationen att lanseringen av Redmi Note 7 i Indien Àr nÀra förestÄende. Innan du popar champagnen och tar ut fyrverkerierna, notera dock att en officiell bekrÀftelse frÄn Xiaomi fortfarande vÀntar.

För att komma ihÄg Àr Redmi Note 7 företagets första handenhet för att flagga en design av vattendroppar. Den har en 6,3-tums IPS LCD-skÀrm, som har en upplösning pÄ 1 080 x 2 340 pixlar. Under huven hÀmtar enheten ström frÄn Qualcomms Snapdragon 660 oktakÀrnchipset, som Àr ihopkopplat med 3 GB, 4 GB eller 6 GB RAM. Beroende pÄ RAM-varianten finns telefonen med 32 GB eller 64 GB utökbart lagringsutrymme. Höjdpunkten i Not 7 Àr utan tvekan den högupplösta 48 megapixel-skjutaren pÄ baksidan, som Àr ihopkopplad med en 5MP snapper. För selfies har smarttelefonen en 13MP-kamera. Ett 4000 mAh batteri med stöd för Quick Charge 4.0 ger brÀnsle till paketet.

Redmi Note 7 recension012

Med tanke pÄ att Redmi Note 7 redan har sÄlt mer Àn en miljon enheter pÄ sin hemmamarknad, och att enheten har rankats högt pÄ popularitetstabellen redan innan den lanserades, kan vi förvÀnta oss att det blir en budgetstorsÀljare.