Redmi Note 7-pris i Indien tillkännagav: specifikationer, första försäljningsdatum och mer

Redmi Note 7-pris i Indien tillkännagav: specifikationer, första försäljningsdatum och mer

“Redmi Note 7 levereras med en 12 megapixel prim√§r bakre kamera, Snapdragon 660, sk√§rm utan ram och ett kraftigt 4000 mAh batteri”

Efter att ha lanserat telefonen i Kina förra månaden, har Xiaomi lanserat Redmi Note 7 (recension) smartphone i Indien, tillsammans med sin Pro-version. Till skillnad från den kinesiska versionen av Redmi Note 7, som har en 48-megapixel + 5-megapixel bakre kamerainställning, har den som kommer till Indien en 12-megapixel + 2-megapixelkamera på baksidan. Annat än det är Redmi Note 7-specifikationerna i Indien desamma som i Kina-varianten inklusive Snapdragon 660 SoC, 4000 mAh-batteri och 6,3-tums kant-till-kant-skärm. Till skillnad från de senaste tidigare telefonerna i Redmi Note-serien, har den nya modellen en glas-sandwich-design som hålls samman av en metallram och finns också i gradientfinish. Vid sidan av de två smartphonesna meddelade varumärket också sin nya 32-tums Mi TV och ett par Bluetooth-hörlurar vid evenemanget.

Redmi Note 7 recension012Redmi Note 7-pris i Indien

Redmi Note 7-priset i Indien är inställt på Rs 9,999 och Rs 11,999 för varianterna 3 GB + 32 GB respektive 4 GB + 64 GB. Den första försäljningen av smarttelefonen kommer att hållas klockan 12 den 6 mars. Köpare kan gå till butikerna Mi.com, Flipkart och Mi Home för att köpa handenheten; Mi Preferred Partner-butiker kommer snart att få smarttelefonen, sa företaget utan att ge några detaljer. Airtel-kunder får 1120 GB gratis data och kostnadsfritt samtal med luren, medan Xiaomi kommer att buntas med ett gratis slankt fodral. Varumärket har också tillkännagett ett nytt perforerat fodral för telefonen, till ett pris av 349 Rs.

Redmi Note 7 specifikationer

Redmi Note 7 recension003

När vi talar om specifikationerna, har Redmi Note 7 en 6,3-tums skärm med en vattendroppskärning uppåt och Full HD + -upplösning. Skärmen har ett lager Corning Gorilla Glass 5 på toppen som ska skydda det från droppar. Kärnan ligger i Qualcomms Snapdragon 660-chipset, tillsammans med 4 GB / 6 GB RAM och 64 GB utbyggbart lagringsutrymme. Enheten levereras med MIUI 10 anpassad programvara ur lådan.

I kameravdelningen har Redmi Note 7 dubbla 12-megapixel primära + 2-megapixel djupavkännande linser ihop med LED-blixt på baksidan. Kamerorna har också pixelbinningsteknik och AI för att ytterligare förbättra kamereresultaten. För selfies och videosamtal får handenheten en 13-megapixelsensor på framsidan.

Handenheten använder en bakmonterad fingeravtryckssensor och anslutningsmöjligheter som hybrid dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, USB Type-C, 3,5 mm hörlursuttag och GPS / GLONASS. Ett 4000 mAh batteri med 18 W snabb laddningsstöd avrundar specifikationsbladet.