Redmi Note 7 Pro för att ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen?

Redmi Note 7 Pro för att ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen?

”Redmi Note 7 Pro fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen spekulerar just nu, Ă€ven om företaget skulle kunna lansera Pro-modellen som Redmi Note 7 i Indien”

Xiaomi kommer att vara vÀrd för lanseringsevenemanget Redmi Note 7 India den 28 februari. Det har retat Redmi Note 7 pÄ sociala medier för att bygga hype runt det före lanseringen, med en ny affisch som visar nÄgra viktiga funktioner för att vÀcka köparnas aptit. Medan mÄnga av funktionerna som visas i teaser-affischen inte Àr en överraskning för nÄgon som följer handenheten, har en av bilderna gett upphov till spekulationer om att Redmi Note 7, eller kanske Pro-varianten, kan ha ett fingeravtryck pÄ skÀrmen sensor.

Du vet vad som ska göras! Hitta svaret i detta # ƃ7ƃnɄʇ 7 och dela i kommentarer för att vinna godbitar. # RedmiNote7

Klicka pÄ https://t.co/bsTdPdLJLx och zooma in för att hitta mÀnniskor. pic.twitter.com/FK62OeV4g4

– Redmi Indien (@RedmiIndia) 17 februari 2019

GSMArena i ett inlĂ€gg hĂ€vdade att bilden visar “fingeravtrycksscanner bakom en skĂ€rm.” Det pĂ„pekar ocksĂ„ att det officiella Redmi India-handtaget svarade pĂ„ “VĂ€lj tweets, de flesta nĂ€mner exakt Note 7 Pro-varianten.”

Bilden i frÄga visar verkligen en fingeravtryckssensor i ett glashölje, men det betyder inte nödvÀndigtvis att handenheten i Indien kommer att ha en fingeravtryckslÀsare. Det finns naturligtvis flera tweets frÄn anvÀndare som ber om att Pro-modellen ska lanseras i Indien, med Xiaomi som svarar pÄ nÄgra av dem, inklusive sÄdana som nÀmner fingeravtryckssensorn i displayen. För att komma ihÄg har modellen som lanserades i Kina den biometriska sensorn pÄ baksidan, inte inbÀddad i sjÀlva skÀrmen.

Redmi Note 7 Pro i fingeravtryckssensorScreengrab of Redmi Note 7 teaser som markerar fingeravtryckssensorn bakom ett glasfodral eller display

Det Ă€r troligt att fingeravtryckssensorn pĂ„ skĂ€rmen kommer att reserveras för Pro-handenheten – det finns faktiskt spekulationer om att Pro-modellen kommer att lanseras som standard Redmi Note 7 i Indien. Om det slutar vara sant kommer Indien att bli den första marknaden för att se smarttelefonen eftersom den förvĂ€ntas lanseras i Kina efter Mi 9-avslöjandet. För tillfĂ€llet förblir spekulationen obekrĂ€ftad eftersom det inte finns nĂ„got frĂ„n företagets sida som bekrĂ€ftar den visade biometriska sensorn för Redmi Note 7 i landet.

Redmi Note 7 Pro har bekrÀftats att ha en primÀr bakre kamera med 48 megapixels Sony IMX 586-sensor. Det kommer enligt uppgift att drivas av Snapdragon 675 SoC och kommer med upp till 6 GB RAM och upp till 128 GB intern lagring. En ny certifieringslista visar att den stöder 18W snabbladdning. Priset för Redmi Note 7 Pro kommer att börja med 1 499 RMB (cirka 15 500 Rs), enligt rykten pÄ Weibo.