Redmi Note 7 Pro lanseras nÀsta vecka, bekrÀftar Xiaomi-chefen

Redmi Note 7 Pro lanseras nÀsta vecka, bekrÀftar Xiaomi-chefen

“Redmi Note 7 Pro-kamera och processor kommer att vara viktiga omrĂ„den för uppgradering jĂ€mfört med Redmi Note 7”

Redmi Note 7 (recension) kommer att bli officiell i Indien nÀsta vecka den 28 februari och ett nytt officiellt inlÀgg frÄn Redmi har just bekrÀftat att Redmi Note 7 Pro (vilket inte Àr meddelat) ocksÄ kommer att introduceras i Kina nÀsta vecka. Redmi Note 7 Pro har retats pÄ sociala medier de senaste veckorna och förvÀntades bli officiell efter lanseringen av flaggskeppet Mi 9. Pro-varianten har ocksÄ fÄtt 3C-certifiering som avslöjar lite information om laddningsaspekten pÄ smarttelefonen, medan ett antal andra ryktespecifikationer har gjort rundorna sedan en tid.

Redmi Note 7 Pro lanseringsdatum Kina

I ett inlĂ€gg pĂ„ Weibo sa Redmi-chefen Lu Weibing till fansen “Redmi Note 7 Pro, vi ses nĂ€sta vecka.” Medan detta inlĂ€gg bekrĂ€ftar att handenheten kommer att lanseras nĂ€sta vecka har vi fortfarande inget officiellt datum Ă€nnu. Det Ă€r redan kĂ€nt att Redmi Note 7 Pro kommer att rocka en mer kraftfull 48MP Sony IMX 586-sensor. Dagens inlĂ€gg retade samma funktion igen eftersom det kommer att bli en nyckeluppgradering över dess mindre syskon – Redmi Note 7.

Den andra nyckeluppgraderingen kommer troligen att vara den processor som förvÀntas vara en Snapdragon 675 SoC. Detta kan göra Redmi Note 7 Pro till en av de fÄ fÄ handenheterna med den nya chipsetet. I Indien har Vivo V15 Pro samma 11 nm LPP-chip som Àr klockat pÄ 2,0 GHz och en Adreno 612 GPU som Àr en utmÀrkt medelklass, vad gÀller första intryck. Man tror ocksÄ att handenheten kan ha 18W snabbladdningsstöd utan lÄda vilket skulle vara ett mycket trevligt tillskott att ha om den Ätföljs av en snabbladdare.

Redmi Note 7 Pro 48MP kamera

Bortsett frÄn dessa uppgraderingar kommer det att finnas den uppenbara skillnaden i RAM och lagring eftersom Pro-varianten vanligtvis har ett par avancerade RAM- och lagringsmodeller. Rapporter antyder en 6 GB + 128 GB-modell som Àr ett helt realistiskt förslag. Det finns fortfarande inget exakt datum som vi kan peka pÄ för lanseringen av Redmi Note 7 Pro. Men Xiaomi kunde överraska alla med en lansering i Indien och Kina rygg mot rygg. Fingrar korsade för det!