Redmi Note 7 Pro MIUI 10.2.8.0-uppdatering ger förbÀttringar av kameran, korrigerar problem med skÀrmens ljusstyrka och mer

Redmi Note 7 Pro MIUI 10.2.8.0-uppdatering ger förbÀttringar av kameran, korrigerar problem med skÀrmens ljusstyrka och mer

“Xiaomi lanserar en ny uppdatering till Redmi Note 7 Pro som ger skĂ€rpförbĂ€ttringar i 48MP och 12MP kameralĂ€ge”

Xiaomi Redmi Note 7 Pro, som lanserades i februari, fÄr en ny stabil MIUI 10-uppdatering i Indien som ger versionen till V10.2.8.0.PFHINXM. Det ger en mÀngd kameraförbÀttringar inklusive skÀrpeförbÀttringar i 48MP och 12MP kameralÀge, mars 2019 sÀkerhetsuppdatering för ökad systemsÀkerhet och optimerad skÀrmens ljusstyrka, bland andra.

Redmi Note 7 Pro-uppdatering

Den officiella byteslistan visar förbÀttringar av portrÀttlÀge relaterade till underexponeringsproblemet, synlighet i svagt ljus och den övergripande ljusstyrkan. Uppdateringen ger ocksÄ förbÀttringar av inomhus-AWB (automatisk vitbalans), korrigerar problem dÀr skÀrmen inte tÀnds nÀr du anvÀnder gester, fixar för skÀrmens ljusstyrka och samtalstid bubblar överlappande problem med aviseringsikoner. Uppdateringen rullas ut via OTA i satser, sÄ det kan ta ett tag innan den nÄr alla. Alternativt har Xiaomi ocksÄ publicerat Recovery ROM och Fastboot ROM-lÀnkar, sÄ att anvÀndare kan blinka uppdateringen manuellt.

Redmi Note 7 Pro-pris i Indien, specifikationer

Redmi Note 7 Pro-priset i Indien Ă€r Rs 13,999 för bas 4GB + 64GB-varianten och Rs 16,999 för 6GB + 128GB-alternativet. För att komma ihĂ„g spelar handenheten en 6,3-tums skĂ€rm med full HD + -upplösning och ett vattendroppskĂ„r för att rymma selfie-kameran. Handenheten drivs av Qualcomms Snapdragon 675 mobilplattform med Adreno 612 GPU. Som nĂ€mnts ovan kommer den i tvĂ„ varianter – 4 GB LPDDR4x RAM med 64 GB lagring, en annan med 6 GB LPDDR4x RAM med 128 GB lagring. Handenheten körs pĂ„ MIUI 10 baserat pĂ„ Android 9 Pie ur lĂ„dan.

Xiaomi-Redmi-Note-7-Pro-20

NÀr det gÀller optik vaggar telefonen en dubbel bakre kamerainstÀllning med en 48MP primÀrlins och en 5MP sekundÀr djupavkÀnnande shooter med LED-blixt pÄ baksidan. PÄ framsidan fÄr den en 13MP selfie-shooter med AI-funktioner. De bakre kamerorna stöds av 4K-videoinspelning, EIS, AI-scendetektering och AI-portrÀtt för att förbÀttra resultaten ytterligare. Den rymmer ett 4000 mAh batteri med Qualcomms Quick Charge 4 för snabb laddning.