Redmi Note 7-serien sÀljer 10 miljoner enheter globalt

Redmi Note 7-serien sÀljer 10 miljoner enheter globalt

”Redmi Note 7-serien lanserades i januari i Ă„r och bestĂ„r för nĂ€rvarande av tre smartphones”

Redmi Note 7-serien som lanserades i Kina i januari i Är har samlat 10 miljoner enheter vÀrlden över. Redmi Note 7-serien har uppnÄtt prestationen pÄ bara 129 dagar och har tydligt och till ingen överraskning tagit budgetsegmentet med storm. I Indien bestÄr serien av tre modeller, men endast tvÄ av dem har en bakkamera pÄ 48 MP. I synnerhet kommer basmodellen i serien, helt enkelt kallad Redmi Note 7, att fasas ut nÀr Xiaomi slut i lager i landet. Det ger köparna tvÄ modeller att vÀlja mellan.

Xiaomi medgrundare Lei Jun tillkĂ€nnagav om Redmi Note 7 10 miljoner försĂ€ljningsmĂ€rke pĂ„ Weibo i Kina. Medföljande inlĂ€gget fanns bilder av den verkstĂ€llande som skĂ€r en tĂ„rta för att fira tillfĂ€llet. Det bör pĂ„minnas om att Xiaomi hade avskaffat Redmi som ett separat varumĂ€rke i Kina och att det fungerar som en oberoende enhet pĂ„ den indiska marknaden. Jun sa att milstolpen Ă€r en seger och ett bevis pĂ„ att “hĂ„lla Xiaomi-vĂ€rden, som hög kvalitet och valuta för pengarna.”

Xiaomi Redmi Note 7-serien 10 miljoner

De tre smartphones som finns tillgÀngliga över hela vÀrlden i serien heter Redmi Note 7, Redmi Note 7S och Redmi Note 7 Pro. För att komma ihÄg Àr Redmi Note 7S den senaste upplagan som lagts till i sortimentet. Xiaomi presenterade handenheten i Indien tidigare denna mÄnad, och det Àr samma modell som Redmi Note 7 som lanserades i Kina redan i januari. Handenheten har en Samsung-sensor pÄ 48 megapixlar i kombination med en 5-megapixelsensor pÄ baksidan, en skÀrm med dot-notch och Qualcomms Snapdragon 660 mobilplattform.

Redmi Note 7SRedmi Note 7S

Redmi Note 7-indiska versionen har under tiden upphört. Handenheten stöds av samma specifikationer som Note 7S, förutom den primÀra kameran dÀr den har 12-megapixel + 5-megapixel-instÀllningar. Redmi Note 7 Pro Àr den mest premium-smarttelefonen i sortimentet med Snapdragon 675 SoC som tickar i sin kÀrna och en nÄgot bÀttre 48-megapixel Sony IMX 586 huvudsensor.

I relaterade nyheter meddelade Xiaomi sina efterlĂ€ngtade flaggskepp Redmi K20 och K20 Pro nĂ„gra dagar tillbaka i Kina. Handenheterna har pop-up selfie-kameradesign, kant-till-kant-skĂ€rm och upp till tredubbla bakre kameror. Medan K20 rockar Snapdragon 710 SoC, anvĂ€nder Redmi K20 Pro den mĂ€ktiga Snapdragon 855 mobilplattformen. BĂ„da telefonerna kommer troligen att lanseras i Indien snart – den exakta tidslinjen Ă€r dock inte kĂ€nd för tillfĂ€llet.